Αλέκος Βοσνιάδης: Oι χαμένες ευκαιρίες και ιδανικά μία ακόμη επιθετική προσθήκη…

Το σχόλιο του προπονητή της Νίκης Βόλου μετά το φιλικό με τη Βέροια

Η Νίκη έχασε βαθμούς κατά τη διάρκεια της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου σε παιχνίδια που είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες για την επίτευξη τέρματος, και κανείς δεν θέλει να επαναληφθεί το σκηνικό αυτό και φέτος. Ωστόσο αυτές οι χαμένες ευκαιρίες κόστισαν τη νίκη στο φιλικό της Κυριακής με τη Βέροια (1-1), χωρίς όμως αυτό ν’ ανησυχεί ιδιαίτερα τον προπονητή της ομάδας, Αλέκο Βοσνιάδη.

Το ιδανικό πάντως σύμφωνα με τον προπονητή των «κυανόλευκων» μία ακόμη προσθήκη παίκτη δεν θα ήταν άσχημη, αλλά βάσει των λεγόμενών του, οι πιθανότητες αυτή να γίνει είναι μοιρασμένες, όπως μπορεί να εκτιμήσει κανείς…

Ειδικά για το παιχνίδι και τις ευκαιρίες, ο κ. Βοσνιάδης σημείωσε: «Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο αλλά πρέπει να τελειώνεις και τις φάσεις. Βέβαια είναι φιλικά παιχνίδια και πρέπει να μοιράσουμε χρόνους, οπότε είναι δύσκολο με έξι μαζεμένες αλλαγές ν’ αποκτήσεις συνοχή. Είχαμε πάντως τις φάσεις μας, αλλά στο τέλος λίγο τα χαλάσαμε. Δεν είχαμε την ηρεμία να κρατήσουμε την μπάλα και κάποιες φορές δεν είχαμε αμυντική ισορροπία. Είναι πολλά καινούργια παιδιά και δεν είναι εύκολο ν’ αποκτήσουμε από την αρχή ισορροπία. Είμαστε όμως καλή ομάδα, βγάζει τις φάσεις της, αμύνεται καλά. Το κυριότερο είναι να βρουν οι παίκτες τον χρόνο τους και να μεγαλώνει αυτός κιόλας. Είναι περίοδος που φτιάχνουμε την ομάδα αλλά λέω και πάλι ότι έχουμε τη βάση και από εκεί και πέρα στόχος είναι να προσαρμοστούν και τα νέα παιδιά».

Ειδικότερα για τις ευκαιρίες και την προσθήκη στη γραμμή κρούσης της ομάδας, ο τεχνικός των «κυανόλευκων», εμφανίστηκε σε γενικές γραμμές αισιόδοξος. «Τα παιδιά που υπάρχουν θα λύσουν το πρόβλημα. Θέλαμε όμως και μία ενίσχυση επιθετικά. Αν αποφασιστεί όμως από την πλευρά της διοίκησης να συνεχίσουμε έτσι, αυτό θα κάνουμε. Είμαστε μία πολύ γεμάτη ομάδα και θα δούμε τι θα κάνουμε στην επόμενη μεταγραφική περίοδο τι θα κάνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει:  «Λείπουν βέβαια και ο Σιαφά και ο Τσουκαλάς τώρα, παίκτες που μπορούν να δώσουν γκολ, αλλά μία κίνηση ακόμη για μπροστά θα μπορούσαμε να την κάνουμε».

Πάντως ο προπονητής της Νίκης ήταν κατηγορηματικός στην επισήμανση ότι: « εν βγάζουμε κανένα παράπονο και κανένα πρόβλημα, αλλά λέμε ότι αυτό θα ήταν το ιδανικό. Συνεχίζουμε όμως με εμπιστοσύνη στα παιδιά που υπάρχουν».

«Ομάδα που πείθει»

Το πότε θ’ αρχίσει το πρωτάθλημα της Super League 2, παραμένει ένα καλό ερώτημα, παρά τις επίσημες ανακοινώσεις, και αυτό δείχνει να συμπεριλαμβάνει στις σκέψεις του ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας.

«Αργεί το πρωτάθλημα ν’ αρχίσει και έχουμε τη δυνατότητα να τα φτιάξουμε όλα και με το βάθος που έχουμε πιστεύω ότι θα λύσουμε πολλά πράγματα» συνέχισε ο Αλέκος Βοσνιάδης, και πρόσθεσε: «Είμαστε μία ομάδα που πείθει και θεωρώ ότι θα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση με την έναρξη του πρωταθλήματος και θα είμαστε η ομάδα που φαντάζονται όλοι, και αυτοί που μας παρακολουθούν από κοντά τώρα και αυτοί που θα φέρουμε αργότερα στο γήπεδο για να μας συμπαρασταθούν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.