Αλλαγές στο πρόγραμμα των φιλικών της Νίκης-Στο Μαρόκο Σιαφά και Μιράντα

Συνεχίζεται η προετοιμασία των «κυανόλευκων»

Με το φιλικό με αντίπαλο την ΑΕΛ να έχει περάσει πλέον, η Νίκη Βόλου προετοιμάζεται για τις επόμενες προπαρασκευαστικές προετοιμασίες, αρχής γενομένης στις  24/09 με το φιλικό απέναντι στη Λαμία, ενώ αυτό με αντίπαλο τον Μακεδονικό ακυρώθηκε

Όπως έγινε γνωστό η αναμέτρηση απέναντι στη Λαμία θ’ αρχίσει στις 17.30, ενώ εντός της ημέρας ή αύριο Τρίτη οι «κυανόλευκοι» θα γνωρίζουν και το πότε θα διεξαχθούν οι φιλικές αναμετρήσεις απέναντι σε Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΟΚ Β’.

Την ίδια στιγμή και ενώ οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη έχουν σήμερα ρεπό για να επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις, ήδη το τεχνικό επιτελείο μετράει πάλι απουσίες. Ο Γρομητσάρης για παράδειγμα δέχθηκε  ένα χτύπημα στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του φιλικού με την ΑΕΛ, ωστόσο από πλευράς Νίκης δεν εκφράζεται κάποια ανησυχία, με τον παίκτη να επιστρέφει σύντομα στην προετοιμασία.

Από την άλλη, οι Χοσέτε Μιράντα και Όσκαρ Σιαφά άρχισαν και πάλι τα… δρομολόγια προς Αφρική, για χάρη της Εθνικής Ισημερινής Γουινέας. Συγκεκριμένα έχουν ταξιδέψει για το Μαρόκο, όπου στις 24 και στις 27 Σεπτεμβρίου η εθνική ομάδα της χώρας τους θα δώσει δύο φιλικά με Τόγκο και Ρουάντα αντίστοιχα, στην πόλη της Καζαμπλάνκας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.