Αλλαγή δεδομένων ανά ώρα χθες για την μπασκετική Νίκη Βόλου

Ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας τέτοια πλοκή…

Αν πει κανείς ότι ξέρει 100% τι έχει γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στις τάξεις της μπασκετικής Νίκης Βόλου, το πιθανότερο είναι να λέει ψέματα γιατί έχουν γίνει τόσα πολλά και αντιφατικά μεταξύ τους που το ένα αναιρεί το άλλο και τίποτα δεν είναι οριστικό, παρά το ότι μέχρι χθες το απόγευμα ίσχυαν κανονικά οι παραιτήσεις του συνόλου του τεχνικού επιτελείου και μάλιστα είχαν αναφερθεί και ονόματα προπονητών που αναμενόταν να αντικαταστήσουν τον Ανδρέα Μαύρο, χωρίς τελικά όμως να ισχύει τίποτα 100%.

Η παρουσία της προέδρου της διοικούσας επιτροπής Άννα Χατζηπλάτων στην προπόνηση δεν έφερε στο προσκήνιο το σημείο επαφής μεταξύ των δύο πλευρών, νέας διοικούσας επιτροπής δηλαδή με το προπονητικό τιμ, με αποτέλεσμα τουλάχιστον από την πλευρά ορισμένων εκ των μελών του τεχνικού επιτελείου να επισημαίνεται ότι ισχύουν κανονικά οι παραιτήσεις που είχαν υποβληθεί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό είχε έρθει ως αντίδραση μετά και την απόπειρα απομάκρυνσης δύο παικτών από το δυναμικό της ομάδας χωρίς πρώτα να γίνει συζήτηση με τους προπονητές.

Η διοικούσα επιτροπή τελικά κατέστησε αυτή την κίνηση άκυρη, με τους δύο παίκτες, Σπηλιόπουλο και Τσεσμετζίδη να παραμένουν στην ομάδα κανονικά, ωστόσο μετά την παρουσία της κας Χατζηπλάτων στη χθεσινή προπόνηση δεν έδειχνε να αλλάζει κάτι όσον αφορά τη στάση της προπονητικής ομάδας…

Πάντως η τουλάχιστον μέχρι τώρα πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής εγγυήθηκε όπως λέχθηκε ότι η ομάδα θα συνεχίσει ως έχει, και μάλιστα θέλησε να δώσει και κίνητρο στους παίκτες ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Φίλιππο Βέροιας, αναζητώντας παράλληλα τους λόγους των παραιτήσεων και γιατί αυτές δεν ανακαλούνται, εφόσον η σύνθεση της ομάδα παρέμενε ίδια.

Όλα αυτά μέχρι το βράδυ της Τρίτης, γιατί μετά ακολούθησαν και άλλα γεγονότα! σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες υπήρξε συνάντηση των παικτών της ομάδας (οι οποίοι κλήθηκαν σ’ αυτήν) με διοικούντες του Ερασιτέχνη, με τα δεδομένα να μένουν ανοιχτά σε ό,τι αφορά όμως πλέον διοικητικές αλλαγές. Εφόσον σημειωθούν αυτές τις διοικητικές αλλαγές με προτροπή του Ερασιτέχνη, τότε η πλευρά του τεχνικού επιτελείου αναμένεται να ανακαλέσει τις παραιτήσεις. Πάντως, αμφότερες οι πλευρές δεν είχαν προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, παραπέμποντας σε επίσημα δεδομένα από το πρωί της Τετάρτης και μετά… Κυριολεκτικά, μία ταινία επιστημονικής φαντασίας πάντως,  έχει πιθανότατα λιγότερη πλοκή!

Γενικότερα το κλίμα είναι πάρα πολύ περίεργο αυτή τη στιγμή στις τάξεις της Νίκης Βόλου, με τους παίκτες να παρακολουθούν τις εξελίξεις και τα τεκταινόμενα και να μην μπορούν και αυτοί να καταλάβουν τι ακριβώς γίνεται.

Σε κάποιο σημείο χθες το απόγευμα είχαν διαρρεύσει ακόμη και ονόματα προπονητών που μπορεί να αντικαθιστούσαν τον Ανδρέα Μαύρο και τους συνεργάτες του (σενάρια για τους Σπύρο Κατσαφούρη και Βλάντο Μαϊστρένγκο έκαναν την εμφάνισή τους), ενώ οι παίκτες αρχικά είχαν κληθεί στο κλειστό της Νέας Ιωνίας για να δώσουν φιλικό το βράδυ με αντίπαλο την ΑΕΒ Διμηνίου, χωρίς τελικά η αναμέτρηση να πραγματοποιηθεί. Αντίθετα το σύνολο των παικτών κλήθηκε σε συνάντηση με μέλη του τεχνικού επιτελείου και διοικούντες του Ερασιτέχνη, λαμβάνοντας το μήνυμα ότι τα δεδομένα (μπορεί να) αλλάζουν πάλι.

Βέβαια, μετά από τόσα πισωγυρίσματα, μόνο σίγουρο δεν μπορεί να είναι κάτι τέτοιο. Την ίδια στιγμή οι παίκτες καλούνται να προετοιμαστούν για ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά είναι άξιο απορίας αν μπορούν μέσα σ’ αυτό το κλίμα να πετύχουν κάτι τέτοιο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.