Αλλαγή φρουράς στον Ρήγα, αποχωρεί από την προεδρία ο Κ. Γιάτσιος

Νέα διοίκηση αναμένεται να προκύψει στη ΓΣ της 14ης Ιουνίου

Αλλάζουν τα δεδομένα στις τάξεις του Ρήγα Φεραίου, καθώς στις 14 Ιουνίου πραγματοποιείται γενική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, με τον νυν πρόεδρο Κώστα Γιάτσιο να τονίζει στο «Magnesiasports» ότι δεν πρόκειται να είναι εκ νέου υποψήφιος.

«Από την πλευρά μου δεν θα διεκδικήσω εκ νέου εκλογή. Ας προκύψουν νέα πρόσωπα στη διοίκηση» ανέφερε ο κ. Γιάτσιος, χωρίς πάντως να εμφανίζεται βέβαιος για το τι θα κάνουν οι μέχρι τώρα συνεργάτες του στη διοίκηση του ιστορικού συλλόγου του Βελεστίνου.

Όπως ανακοίνωσε το ΔΣ του Ρήγα Φεραίου, η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουνίου 20:30, έμπροσθεν της αίθουσας ΚΑΠΗ Βελεστίνου, με κύριο προφανώς θέμα την εκλογή προέδρου ΔΣ, Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής για την διετία 2022-2024.

Ο Κ. Γιάτσιος δεν διευκρίνισε πάντως γιατί έλαβε την απόφαση της αποχώρησής του, ωστόσο φαίνεται ότι οι συνεχείς υποχρεώσεις αποδεικνύονται ανυπέρβλητο εμπόδιο, όπως τουλάχιστον μπορεί να εκτιμήσει κανείς. Πάντως, αγωνιστικά ο Ρήγας Φεραίος δεν τα πήγε άσχημα, αφού συμμετείχε στα πλέι οφ ανόδου της Γ’ Εθνικής, έστω και αν τερμάτισε τρίτος, ενώ διεκδίκησε και το κύπελλο της ΕΠΣΘ, αποκλειόμενος στον ημιτελικό από τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου που κατέκτησε τελικά το τρόπαιο.

Πάντως, ο νυν πρόεδρος είδε τουλάχιστον δύο φορές να μην μπορεί η ομάδα να πάρει την άνοδο μέσω αναδιαρθρώσεων κατηγοριών, μιας και το καλοκαίρι του 2020 προτιμήθηκε να μπουν από το «παράθυρο» στη Γ’ Εθνική ομάδες από τις μεγαλύτερες (όσον αφορά τον αριθμό των σωματείων που έχουν) ΕΠΣ ενώ το καλοκαίρι του 2021 υπήρξε κρούση από πλευράς ΕΠΣΘ για το αν ενδιαφέρεται η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου για άνοδο, με τους Βελεστινλιώτες να απαντούν θετικά, χωρίς ωστόσο τελικά να προχωρά το θέμα.

Το ποιοι θ’ αναλάβουν πλέον τη διοίκηση και τη διαχείριση του ιστορικού συλλόγου επισήμως παραμένει άγνωστο, και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στη Γενική Συνέλευση, όπου θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι.

Xρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.