Άλλη μια ήττα έδρας για τον Ολυμπιακό Βόλου (0-1 ο Δωτιέας)

Μια ακόμη “ευκαιρία” για να μπορέσει να ανέβει βαθμολογικά, έχασε ο Ολυμπιακός στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης, που αν και καλύτερος του αντιπάλου γνώρισε 4η ήττα και 2η έδρας, χάνοντας 0-1 από τον Δωτιέα Αγιάς!

Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στο ματς με τον Δωτιέα για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής “πλήρωσε” και πάλι μια αδράνεια στην άμυνα και την έλλειψη αποτελεσματικότητας!

Ο Ολυμπιακός έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο 45λεπτο, δεν μπόρεσε να βρει τον τρόπο να σκοράρει και στην επανάληψη κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο Δωτιέας πέτυχε το γκολ στο 61′ με τον Βλησαρούλη …με τον Ολυμπιακό παρά τις αλλαγές του Θεοδοσιάδη και την πίεση που άσκησε να μην μπορεί να φτάσει στην ισοφάριση και να μην μπορεί να πάρει κάτι -που δικαιούταν-στην “επιστροφή” του στη Νεάπολη!

Στα προηγούμενα ματς ως γηπεδούχος είχε όλα τα αποτελέσματα με μια νίκη επι του Σβορώνου 1-0 με έδρα το Στεφανοβίκειο, μια ισοπαλία 1-1 με την πρωτοπόρο Κοζάνη, στην Νεάπολη και μια ήττα 0-1 από την Ελασσόνα με έδρα τον Αλμυρό.

Στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού υπήρχαν αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς αφού επέστρεψαν οι Γιάννης Ντινιωτάκης και Μάρκος Διαμαντόπουλος και θέση δεξιά στην άμυνα πήρε και ο νεοαποκτηθείς Θανάσης Μαργαρίτης. Ετσι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε  με τους Καβουσάκη, Μαργαρίτη, Θεοδωρόπουλο, Σιουμουρέκη, Παπαϊωάννου, Κόλα, Αναστασίου, Σκοπελίτη, Διαμαντόπουλο, Ντινιωτάκη και Καρατσόλη.

0-0 ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός που στο προηγούμενο νικηφόρο παιχνίδι στην Έδεσσα είχε πετύχει δυο γκολ στο πρώτο μέρος σήμερα στη Νεάπολη “σπατάλησε” το πρώτο 45λεπτο… με υπεροχή, ευκαιρίες αλλά όχι την αποτελεσματικότητα που θα έδιωχνε νωρίς και το άγχος!

Στο 14′ ο Φίλιππος Σκοπελίτης μπήκε στην περιοχή σούταρε αλλά με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 25΄το φάουλ του Κλεβί Κόλα απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας Μπεκτέσι .

Άστοχα ήταν τα σουτ στο 27′ του Σκοπελίτη και στο 29′ του Ντινιωτάκη, ενώ στο 37΄ηταν και η πιο μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να ανοίξει το σκορ αλλά το σουτ του Φώτη Καρατσόλη μέσα από την περιοχή έδιωξε σωτήρια πάνω από τη γραμμή ο Γιαννακόπουλος!

Ο Δωτιέας το γκολ!

Το ίδιο δυνατά για να φτάσει στο γκολ ξεκίνησε ο Ολυμπιακός και το δεύτερο ημίχρονο αλλά ο Δωτιέας ήταν αυτός που εκμεταλλευόμενος λάθος στην άμυνα σκόραρε γεμίζοντας με περισσότερο άγχος τους ερυθρόλευκους!

Στο 49΄το σουτ του Ντινιωτάκη κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 51΄χάθηκε διπλή ευκαιρία και οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν και πέναλτι για χέρι!

Στην αρχή της φάσης το σουτ του Καρατσόλη έδιωξε αμυνόμενος, η μπάλα όμως πήγε στον  Ντινιωτάκη που επιχείρησε νέο σουτ που βρήκε και στο χέρι του Ντελή δίχως ο διαιτητής να καταλογίσει πέναλτι.

Στο 57΄και στο 61′ σουτ και κεφαλιά του Καρατσόλη κατέληξαν αουτ και στα χερια του γκολκίπερ όμως ο Δωτιέας ήταν αυτός που πέτυχε γκολ!

Στο 55΄ο Δωτιέας είχε την πρώτη του ευκαιρία στο ματς αλλά το σουτ του Βλησαρούλη έφυγε αουτ, όμως στο 61΄ έφτασε στο 0-1 αφού εκμεταλλεύθηκε λάθος συνεννόηση στην Βολιώτικη άμυνα.

Η μπάλα γυρίστηκε προς την εστία, ο Καβουσάκης βγήκε άστοχα να διώξει και ο Βλησαρούλης με κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Πίεσε αλλά έχασε

Μετά το εις βάρος του γκολ ο Ολυμπιακός προσπάθησε “φόρτωσε” ακόμη περισσότερο την επιθετική του γραμμή και πίεσε ακόμη περισσότερο ενώ η ομάδα του Δωτιέα προσπαθούσε να ροκανίσει τον χρόνο με συνεχείς καθυστερήσεις!

Στο 76′ το σουτ του νεαρού Ηλία Σταμπουλή μέσα από την περιοχή απόκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ Μπεκτέσι, ενώ στο 86′ η κεφαλιά του βολιώτη επιθετικού έφυγε άουτ..

Στις καθυστερήσεις που κρατηθήκαν… κεφαλιά του Αναστασίου έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Δωτιέα …και έτσι η Λαρισινή ομάδα πέτυχε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη με 0-1 και ο Ολυμπιακός έμεινε καθηλωμένος στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς!!!

Διαιτητής: Ζιούτος (ΕΠΣ Ηρακλείου), Βοηθοί: Αλεξόπουλος, Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων)

Κίτρινες κάρτες: 20΄Μαργαρίτης, 41′ Δρόσος, 43΄Ντινιωτάκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Μαργαρίτης (66′ Μυλωνάς), Θεοδωρόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Κόλα (72′ Σταμπουλής), Αναστασίου, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος (55’Παπαδήμος), Ντινιωτάκης (72′ Κατσαγεωργίου), Καρατσόλης.

Στον πάγκο: Βρονταράς, Γιαρλέλης, Καμπέρης, Ακριβόπουλος, Νικολούλης.

ΔΩΤΙΕΑΣ: Μπεκτέσι, Κορτσάρι, Γιαννακόπουλος, Τάρτας (80′ Κ. Χατζής), Ντελής, Ντάκουλας, Λαβαντσιώτης (91′ Φουκαλάς), Αναδολού, Θ. Χατζής (65΄Ντάλλας), Βλησαρούλης (65′ Σταθάκος), Δρόσος (80′ Αποστολάκης)

Στον πάγκο: Πατέτσος, Γιαννακός.

Όλα τα αποτελέσματα στον 2ο όμιλο

Μακεδονικός Φούφα-ΦΣ Κοζάνη 0-2

ΑΟ Χανιώτης-Καστοριά 1-0

Πιερικός-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου2-1

Ολυμπιακός Βόλου-Δωτιέας Αγιάς 0-1

Κεραυνός Αγγελοχωρίου-Σβορώνος 2-2

ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Εδεσσαϊκός 3-1

ΑΕΠ Κοζάνης-ΠΟ Ελασσόνας 0-1

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.