Αλμωπός και μεταγραφικά για τη Νίκη Βόλου

Το φινάλε και ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά

Μπορεί να μοιάζει εν μέρει αγγαρεία η ανάγκη να δώσει τέσσερα ακόμη παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Super League 2 η Νίκη Βόλου, αφού δεν υπάρχει το μέγιστο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο το κίνητρο είναι υπαρκτό για τους παίκτες, ειδικά αυτοί που καλούνται και θέλουν να δείξουν ότι άξιζαν περισσότερο χρόνο συμμετοχής φέτος, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας.

Στο άδειο λόγω τιμωρίας Πανθεσσαλικό, για την 27η αγωνιστική της Super League 2, οι «κυανόλευκοι» θα υποδεχθούν την ομάδα της Αριδαίας με την προετοιμασία να συνεχίζεται ομαλά, και τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο να μην υπολογίζει μόνο τον Νίκο Μπουργάνη, που είναι σε διαδικασία επιστροφής μετά την πρόσφατη αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε. Από την άλλη, ένα μικροτραυματισμό αντιμετωπίζει ο Παναγιωτίδης, αλλά δεν κρίνεται ανησυχητικός σε βαθμό που θα μπορούσε να τον κρατήσει εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα το βάρος πέφτει και στη νέα χρονιά, και πέρα από την τελική αξιολόγηση του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού, στο προσκήνιο έρχονται και οι μεταγραφικές επαφές. «Είναι ένα θέμα που το χειρίζεται αποκλειστικά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος με τη διοίκηση της ομάδας» είναι το σχόλιο που καταφέραμε να εκμαιεύσουμε από παράγοντα των «κυανόλευκων», συμπληρώνοντας ότι δεν υπάρχει βιασύνη για κινήσεις, μέχρι να οριστικοποιηθούν όλα τα δεδομένα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.