Άλωσε και την Καλαμπάκα ο μέγας Θησέας, 2-3 τα Μετέωρα

Η βασική ενδεκάδα του Θησέα στο ματς της Καλαμπάκας

Τι κι αν είχε τρεις τιμωρημένους, τραυματία τον Ζάχο και τον αρχηγό του Οικονόμου στον πάγκο, αλλά χωρίς να μπορεί να βοηθήσει; Ο Θησέας προηγούμενος με 0-3 πήρε το πέμπτο του διπλό στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 2-3 κόντρα στα Μετέωρα στην Καλαμπάκα και μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή, καθώς ο Πιερικός έχασε βαθμούς, μένοντας στο 0-0 με την Α.Ε. Καρίτσας στο γήπεδό του.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη συνέχισε τη φοβερή της πορεία φέτος και πραγματικά έχει αναγκάσει όλους τους αντιπάλους του να της βγάζουν το καπέλο.

Μόλις στο 2’ από κάθετη του Ιωαννίδη ο Πέτσης βρέθηκε σε θέση βολής και με εύστοχο πλασέ έγραψε το 0-1. Στο 36’ ο Θάνος Κυρίτσης έγινε κάτοχος της μπάλας μετά το διώξιμο της αντίπαλης άμυνας στη σέντρα του Ιωαννίδη και με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 0-3. Στο 69’ οι τρεις βαθμοί επισφραγίστηκαν με το εύστοχο πέναλτι του Βλάχου, το οποίο κέρδισε ο Λίτσος.

Από κει πέρα ο Θησέας είχε κάποια σημάδια κούρασης λόγω και του αγώνα Κυπέλλου μεσοβδόμαδα. Οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν και αρχικά μείωσαν στο 77’ με τον Ιωάννου σε 1-3 και στις καθυστερήσεις ο Γεωργάκης έγραψε το τελικό 2-3.

Για τον Θησέα τριάδα στην άμυνα ήταν οι Ιακωβίδης, Γαλανόπουλος και Νιαώτης, δεξιά αγωνίστηκε ο Δημητριάδης και αριστερά ο Ερρίκος Βαν ντε Γουίχε, ενώ κεντρικοί χαφ ήταν ο Μπόρας με τον Θάνο Κυρίτση. Στην κορυφή της επίθεσης τοποθετήθηκε ο Βλάχος και οι Ιωαννίδης-Πέτσης έπαιξαν σαν δύο επιθετικοί χαφ, που συνέκλιναν από δεξιά και αριστερά συνεχώς προς τα μέσα.

ΘΗΣΕΑΣ: Ντάριο Βαν Ντε Γουίχε, Δημητριάδης (70’ Ζαχαράκης), Ερρίκος Βαν ντε Γουίχε, Ιακωβίδης, Γαλανόπουλος, Νιαώτης, Μπόρας, Κυρίτσης Θ. (46’ Λίτσος), Ιωαννίδης, Πέτσης, Βλάχος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.