Αμανατίδης: Άφησα παρακαταθήκη στον Ολυμπιακό Βόλου

 

Πως δεν έχει μεγάλη σημασία ο λόγος που έφυγε, αλλά το να επηρεάσει θετικά και την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού Βόλου η δυναμική που υπάρχει, θεωρεί ο Περικλής Αμανατίδης, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους και θα συνεχίσει την καριέρα του στα Τρίκαλα.

Ο 49χρονος τεχνικός μίλησε στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico και επεσήμανε ότι έχει αφήσει μία παρακαταθήκη στην ομάδα σε ό,τι αφορά τη βελτίωση κάποιων παικτών, την επιλογή κάποιων άλλων, τον τρόπο συνεργασίας με όλους, τη διαχείριση των δύσκολων στιγμών, του ρόστερ, που μπορεί να αξιολογηθεί και να δουν άπαντες τη δική του προσφορά.

Επίσης, ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα έχει μία συνέχεια και χωρίς τον ίδιο και εξέφρασε από τη μία τη χαρά του για τις ανακοινώσεις της διοίκησης και των οργανωμένων, αλλά και την πίστη του ότι θα έρθει ένας καλός προπονητής. Σημαντική ήταν και η δήλωσή του ότι ο Βόλος είναι μία καταπληκτική πόλη και η καλύτερη, για να δουλεύει κανείς, ενώ για το νέο πρωτάθλημα της Football League ζήτησε να προχωρήσουν κάποια ζητήματα, γιατί πολλά πράγματα είναι στον αέρα και οι ομάδες δεν μπορούν να έχουν μαντικές ικανότητες, για να κάνουν τον προγραμματισμό τους.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.