Αναχώρησαν για το Ευρωπαϊκό Τεχνικής Κολύμβησης τρεις αθλητές της Νίκης

Η Λυδία Παντελόγλου, ο Βασίλης Γιαννιτσάκης και ο Βαγγέλης Σανίδας

Αύριο Κυριακή (23/6) θα αναχωρήσει η αποστολή της Εθνικής ομάδας Τεχνικής Κολύμβησης για τη Λιθουανία, όπου θα διεξαχθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Μέλη της Εθνικής είναι και τρεις αθλητές της Νίκης Λυδία Παντελόγλου, Βασίλης Γιαννιτσάκης και Βαγγέλης Σανίδας.

Σε δελτίο Τύπου της Δ.Ε. Κολύμβησης της Νίκης αναφέρεται: «Αναχώρησαν σήμερα Σάββατο (22/6) για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Εφήβων-Νεανίδων οι αθλητές μας Λυδία Παντελόγλου, Βασίλης Γιαννιτσάκης και Βαγγέλης Σανίδας μαζί με τον προπονητή μας Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη.

Οι αθλητές μας θα ενσωματωθούν στην εθνική αποστολή, που θα αναχωρήσει Κυριακή 23 Ιουνίου για την Κλαϊπέδα της Λιθουανίας, όπου θα διεξαχθεί το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Εφήβων-Νεανίδων.

Η Δ.Ε. του τμήματος Κολύμβησης της Νίκης Βόλου αισθάνεται υπερήφανη για την τριπλή εκπροσώπηση στη Εθνική Ομάδα και εκφράζει τις πιο θερμές ευχές μας για κάθε επιτυχία στους αγώνες στα τρία παιδιά και στον προπονητή της ομάδας καθώς και σε όλη την ελληνική αποστολή που θα συμμετάσχει εκπροσωπώντας τη χώρα μας.

Καλή επιτυχία Λυδία!

Καλή επιτυχία Βασίλη!

Καλή επιτυχία Βαγγέλη!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.