Αναφορές για ενδιαφέρον της Νίκης για Χρήστο Γιούση

Αναμονή για τις επόμενες ανακοινώσεις

Με ανανεώσεις αναμένεται να συνεχιστεί η διαδικασία των ανακοινώσεων από πλευράς Νίκης Βόλου, και από εκεί και πέρα θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφικού ύφους κοινοποιήσεις, πιθανότατα με τον νεαρό τερματοφύλακα Μπουργάνη να παίρνει σειρά μετά τον Μπρούνο Μορέιρα.

Ωστόσο δεν είναι οι μόνοι παίκτες που απασχολούν τη Νίκη Βόλου εσχάτως, καθώς πολλά θέματα αναμένεται να κλείσουν μαζικά και να ακολουθήσουν οι σχετικές ανακοινώσεις, χωρίς αυτές των αποχωρήσεων. Όσον αφορά την ενίσχυση κέντρου και επίθεσης, μία λύση είναι αυτή του Όσκαρ Σιαφά, έστω και αν οι πιθανότητες να προχωρήσει η περίπτωσή του είναι μοιρασμένες. Από την άλλη, ένα όνομα που απασχόλησε όπως αναφέρουν συγκεκριμένες πληροφορίες) τους «κυανόλευκους» προσφάτως είναι αυτό του Χρήστου Γιούση, που ήταν εξαιρετικός την τελευταία χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την ομάδα της ΑΕΚ Β΄.

Προερχόμενος από τη Σκιάθο, ο Γιούσης έχει αγωνιστεί επίσης σε Πλατανιά και Παναχαϊκή, ενώ την τελευταία χρονιά σημείωσε 17 τέρματα με την ΑΕΚ Β’. όπως κατανοεί κανείς, η περίπτωσή του είναι εξ ορισμού αρκετά δύσκολη, μιας και η συνολική απόδοσή του φέτος έχει ανεβάσει τις μετοχές του Γιούση. Ωστόσο είναι ένας παίκτης που εκτιμάται ότι θα μπορούσε να δώσει το κάτι παραπάνω στη Νίκη αν εντασσόταν στο δυναμικό της. Βέβαια, η περίπτωση Γιούση απασχολεί μόνο και εφόσον ο προπονητής της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, δεν τον διατηρήσει σ’ αυτήν.

Πέρα από τον Όσκαρ Σιαφά, με το «Magnesiasports» να έχει κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Νίκης Βόλου από τις 22 Μαΐου, αυτό του νεαρού Κατσούκη φαίνεται ότι βρίσκεται στις σημειώσεις των «κυανόλευκων». Είναι γνωστό από εκεί και πέρα ότι στη Νίκη έχουν προταθεί κυριολεκτικά δεκάδες ποδοσφαιριστές από Ελλάδα και εξωτερικό, με το τεχνικό επιτελείο να έχει σίγουρα αρκετή δουλειά για να κάνει το σχετικό ξεκαθάρισμα.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.