Ανακοινώνεται και συνεχίζει τη δουλειά ο Βοσνιάδης

Η παραμονή του Αλέκου Βοσνιάδη μοιάζει να είναι δεδομένη, με τον έμπειρο τεχνικό να συνεχίζει τη δουλειά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Νίκη Βόλου, καθοδηγώντας την στο πρωτάθλημα της Super League 2 κατά την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως έχει ήδη αναφέρει το «Magnesioasports». Το μόνο που λείπει μέχρι στιγμής είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΕ Νίκη για τη συνέχιση της συνεργασίας, και δεν αποκλείεται αυτή να γίνει αύριο Τρίτη 7 Ιουλίου.

Το ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η συνέχιση του έργου του Αλέκου Βοσνιάδη στη Νίκη Βόλου δεν πάει να πει ότι ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει πιάσει ήδη δουλειά, καταστρώνοντας τα πλάνα του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θέλοντας και αυτός και  η διοίκηση να παρουσιάσουν ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο που θα μπορέσει να σταθεί στην κατηγορία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τουλάχιστον αυτό που φαίνεται έως τώρα είναι ότι τουλάχιστον κάποια από τα παθήματα έγιναν μαθήματα για τη διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, και τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος δεν θα επαναληφθούν. Λάθη που παραλίγο να κοστίσουν ακόμη και την παραμονή στην κατηγορία της Football League, και φυσικά την παρουσία στην ερχόμενη νέα Super League 2. Κανείς άλλωστε δεν θέλει να ζήσει το θρίλερ της φετινής χρονιάς και την επόμενη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουν προσεκτικές κινήσεις για τη διαμόρφωση του ρόστερ, προκειμένου να υπάρχει από τη μία το ταλέντο και η δυναμική που απαιτούνται, και από την άλλη να διατηρηθούν όλες οι ισορροπίες. Τον πρώτο λόγο εξάλλου στα αποδυτήρια θα έχει ο Αλέκος Βοσνιάδης και οι συνεργάτες του, ώστε όλα να κυλήσουν βάσει πλάνου για τη νέα χρονιά. Πάντως, δεν αποκλείει κανείς να καταγραφούν ριζικές αλλαγές στο δυναμικό των «κυανόλευκων», που επίσης θα σηματοδοτούν τη δεύτερη εποχή… Βοσνιάδη στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της ΠΑΕ περιμένει και τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά τη σύνθεση του πρωταθλήματος. Κανείς αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το σύνολο των ομάδων που καλούνται ν’ απαρτίσουν τη νέα κατηγορία θα μπορέσει να είναι σε θέση για να πληροί τα κριτήρια που θέτει ο νέος αθλητικός νόμος. Η Νίκη Βόλου θα είναι έτοιμη και για το μετοχικό κεφάλαιο και για την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής που φτάνουν συνολικά τις 500 χιλιάδες ευρώ, αλλά αυτό μπορεί να μην ισχύει για όλους τους συλλόγους…

Σε κάθε περίπτωση η Νίκη Βόλου καλείται πρώτα απ’ όλα να κοιτάξει τα δικά της θέματα και να είναι έτοιμη ανεξαρτήτως αντιπάλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.