Ανακοίνωσε Ευαγγελινό, Ροδολάκη και Τσιαπράζη ο Ολυμπιακός Βόλου

Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «Μagnesiasports», η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε και επισήμως τρεις ακόμη προσθήκες στο δυναμικό της ομάδας, και συγκεκριμένα αυτές των Ευαγγελινού, Ροδολάκη αλλά και του Νίκου Τσιαπράζη.

Ο Ευάγγελος Ευαγγελινός έχει γεννηθεί στις 15/8/2001 και αγωνίζεται στις θέσεις 1-2, έχοντας ύψος 1,89. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες της ΑΕΣ Ανάληψης και σε ηλικία 14 ετών έπαιξε για πρώτη φορά στο ανδρικό τμήμα, αποτελώντας τα τελευταία χρόνια αναπόσπαστο μέλος της ομάδας στην πορεία της στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ.

Ο Σταύρος Ροδολάκης έχει γεννηθεί στις 4/6/1987 αγωνίζεται στις θέσεις 1-2-3 και έχει ύψος 1.88. Έχει αγωνιστεί σε Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου, Θεσσαλικό, Κατηχώρι και Ελευθεριακό.

Ο Νίκος Τσιαπράζης αγωνίζεται ως small forward και έχει ύψος 1.90. Έχει γεννηθεί στις 14/2/2002 και έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στον Ολυμπιακό Βόλου, όπως και στον Αιολικό.

Εξάλλου, μέσω των ανακοινώσεων, η Διοικούσα Επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης καλωσορίζει τους τρεις παίκτες και τους εύχεται καλή επιτυχία με τα «ερυθρόλευκα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.