Ανακοίνωσε Γ. Κοσμάτο η Αγριά BC

Την πρόσληψη του Γιώργου Κοσμάτου στη θέση του προπονητή ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή της Αγριάς BC με τον πρώην προπονητή της Νίκης Βόλου να είναι ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη.
Η Διοίκηση της ομάδας εξέδωσε σχετικό δελτίο Τύπου με το οποίο γνωστοποιεί την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο κόουτς και στο οποίο αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον έμπειρο προπονητή Κοσμάτο Γεώργιο. Στο παρελθόν διετέλεσε για δέκα χρόνια προπονητής του Γ.Σ. Βόλου σε Γ’ εθνική, Α1 ΕΣΚΑΘ καθώς και των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Επιπλέον, ως προπονητής και υπεύθυνος υποδομών της Νίκης Βόλου παρουσίασε πολλές επιτυχίες και συνεχείς παρουσίες στα τελικά πανελληνίων πρωταθλημάτων, παίδων και εφήβων. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια δε, ως προπονητής στον πάγκο της ανδρικής ομάδας της Νίκης Βόλου είχε μια πετυχημένη παρουσία με αποκορύφωμα την άνοδο της ομάδας στη Β’ εθνική κατηγορία την περίοδο 2019-2020. Τέλος, ευχόμαστε στον κόουτς μια καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.