Ανακοίνωσε ημερομηνία ΓΣ η Νίκη Βόλου

Για το θέμα της υπεκμίσθωσης του πρώην αμαξοστασίου ΓΑΙΑΟΣΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νίκης Βόλου με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 23ης Ιανουαρίου συγκαλεί σε Γενική Συνέλευση τα μέλη του, που θα πραγματοποιηθεί τελικά τη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ Μαγνησίας με ώρα έναρξης τις 17:00, και με βασικό θέμα την υπεκμίσθωση του πρώην αμαξοστασίου ΓΑΙΑΟΣΕ σε εταιρεία για τη δημιουργία αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερο στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης τις 18:00 μ.μ. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, όποιος θέλει να ενημερωθεί για τη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ ερασιτέχνη και ΓΑΙΑΟΣΕ μπορεί να επικοινωνήσει με το πρόεδρο του Ερασιτέχνη Στέργιο Φάτση (δεν δόθηκε κάτι περισσότερο σχετικά μέσω της ανακοίνωσης) ενώ υπογραμμίζεται ότι λόγω της κρισιμότητας της ΓΣ θα τηρηθεί αυστηρά η συμμετοχή μόνο στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

«Υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης του ποσού στο λογ/σμο της ερασιτεχνικής μετά από συνεννόηση με τη γραμματεία του συλλόγου στο τηλ 2421085221. Μπορείτε επίσης να στείλετε εγγράφως τις προτάσεις σας σε σχέση με το μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης για να συζητηθούν στη ΓΣ στο email του συλλόγου [email protected]» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία, εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τη Νίκη Βόλου μέχρι 31/01/2023.

Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης τη συνδρομή τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.