Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης ο Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης

Αναφέρει ότι το νέο διοικητικό μοντέλο που σκοπεύει να εφαρμόσει θα βασίζεται σε μία διευρυμένη διοικητική δομή

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης ο Ιορδάνης Χατζηεφραμίδης, έφορος κολύμβησης, αντιπρόεδρος του συλλόγου και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Νίκης ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη.

Στη δήλωσή του, που έχει προγραμματικό χαρακτήρα, αναφέρει ότι το νέο διοικητικό μοντέλο που σκοπεύει να εφαρμόσει δεν  θα είναι προσωποκεντρικό και θα βασίζεται σε μία διευρυμένη διοικητική δομή, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Γιώργο Τάκη, που θα αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου.

Ταυτόχρονα παρουσιάζεται ενωτικός και αναλύει τις ενέργειες που θα κάνει με τους συνεργάτες του σε περίπτωση που εκλεγεί με έμφαση στην οργανωτική ανασυγκρότηση, την εξυγίανση των οικονομικών δεδομένων και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων.

Ακόμη, εκφράζει την εκτίμησή του για το έργο της απερχόμενης και του Στέργιου Φάτση.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Χατζηεφραμίδη:

«Αξιότιμα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου “Η ΝΙΚΗ”

Με αίσθημα ευθύνης και με διάθεση προσφοράς ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις επικείμενες εκλογές του συλλόγου μας για τη θέση του προέδρου.

Με απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπο του καθενός και της καθεμιάς που τίμησε με την παρουσία του και υπηρέτησε τον σύλλογο σε όλη την ιστορική διαδρομή των 100 χρόνων, ανοίγουμε τον νέο ιστορικό κύκλο με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στις νέες προκλήσεις της εποχής και με εφόδια τις ιστορικές και ένδοξες μνήμες του παρελθόντος μας.

Η πρωτοβουλία συμμετοχής στις επικείμενες εκλογές σηματοδοτεί μια νέα προοπτική διοικητικού μοντέλου, που ξεπερνά τα στενά όρια ενός προσωποκεντρικού προτύπου μέσα από τη θέση και τους τίτλους και βασίζεται σε μια διευρυμένη διοικητική  δομή που θα αποτυπώνεται στο πρόσωπο του Γιώργου Τάκη, ο οποίος και θα έχει τη θεσμική ιδιότητα του αντιπροέδρου αλλά και την ουσιαστική του γενικού διευθυντή με όλες τις οικονομικές αρμοδιότητες. Αποτυπώνει την έννοια της ομάδας σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης με διεύρυνση στην κλιμακούμενη οργανωτική βάση σε όλα τα δομικά διοικητικά επίπεδα του συλλόγου.

Το ενωτικό προσκλητήριο για συμμετοχή και ανάληψη θέσεων προσφοράς στον ενιαίο Οργανισμό του συλλόγου αποτελεί κεντρικό πυρήνα της πρωτοβουλίας μας.

Η κοινή απόφασή μας για την πρωτοβουλία συμμετοχής στην επικείμενη εκλογική διαδικασία αφορά δράσεις στη βάση ενός προγράμματος που περιλαμβάνει τις εξής παρακάτω ενέργειες:

-Την οργανωτική ανασυγκρότηση και εκσυγχρονισμό των δομών του συλλόγου κεντρικά αλλά και όλων των τμημάτων

-Κεντρική ηλεκτρονική σελίδα του συλλόγου με όλα τα τμήματα

-Εξυγίανση των οικονομικών δεδομένων του συλλόγου και όλων των τμημάτων με στήριξη και διεύρυνση δυνατοτήτων μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες με συνέργειες και οικονομίες κλίμακας

-Εκσυγχρονισμός και ανασυγκρότηση των εγκαταστάσεων του συλλόγου με νέες αθλητικές δραστηριότητες και εξυπηρέτηση των αναγκών σε συνεργασία με την ΠΑΕ

-Συνεργασία σε πνεύμα κατανόησης και  αμοιβαιότητας που εξυπηρετεί τα κοινά συμφέροντα όλου του Οργανισμού και έχει πολλαπλασιαστική ισχύ μέσα από τις συνέργειες που αναπτύσσονται και εξυπηρετούν τις ανάγκες όλων των τμημάτων του συλλόγου

-Δυναμική προβολή των δραστηριοτήτων του συλλόγου και των τμημάτων με σύγχρονα μέσα προβολής και ανάληψης δράσεων

-Ανάληψη πρωτοβουλιών και ανάδειξη των κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων του συλλόγου

-Συνεργασία όλων των τμημάτων του συλλόγου με την ΠΑΕ, τους συνδέσμους φιλάθλων και τοπικούς φορείς για σχεδιασμό εκδηλώσεων εορτασμού των 100 χρόνων με πολλαπλές δράσεις αθλητικού, πολιτιστικού και κοινωνικού προσανατολισμού

-Διεύρυνση του συλλόγου με αναγνώριση νέων τμημάτων αλλά και αθλητικών δράσεων  σε νέα πεδία μέσα από συνεργασία των τμημάτων του συλλόγου και διεύρυνση αθλητικών δραστηριοτήτων στην τοπική κοινωνία

-Ετήσιες αθλητικές εκδηλώσεις με τη μορφή ενός φεστιβάλ παιδείας αθλητισμού και πολιτισμού.

-Οικονομική υποστήριξη του συλλόγου μέσα από δράσεις και χορηγίες μέσα και από νέα χρηματοδοτικά εργαλεία.

-Εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων με νέα γραφεία και δομές που εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες του συλλόγου και των τμημάτων σε συνεργασία με όλο τον οργανισμό της Νίκης Βόλου.

-Αναζήτηση χρηματοδοτικής ενίσχυσης ιδιαίτερα τμημάτων ομαδικών αθλημάτων που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα μέσα από την υποστήριξη ενεργειών και δράσεων προς κάθε κατεύθυνση καθώς και την πρόσκληση για συμμετοχή σε κάθε πρόσωπο που έχει προσφέρει σε συνεργασία με τις Διοικούσες επιτροπές των τμημάτων.

-Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου όμως είναι οι άνθρωποι του σε όλα τα επίπεδα.

-Τα μέλη, οι φίλοι, οι αθλητές, οι γονείς και το προσωπικό, προπονητές και γραμματείες, και ο στόχος είναι να διευρύνεται μέσα από στοχευμένες ενέργειες.

-Αναζήτηση, συλλογή, ψηφιοποίηση, έκθεση και ανάδειξη της ιστορικής μας κληρονομιάς.

-Έκδοση κάρτας φίλου Νίκης Βόλου καθώς και άλλων μέσων που θα προσφέρουν κίνητρα απόκτησης μέσω προνομίων.

-Δημιουργία ηλεκτρονικής μπουτίκ με υλικά του συλλόγου χρηστικά για τους φίλους, μέλη και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

-Συμμετοχή του συλλόγου σε αθλητικές  κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις.

Καλούμε τα νεαρά μέλη του συλλόγου άνδρες και ιδιαίτερα γυναίκες, που συνήθως δεν συνηθίζεται, να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία με στόχο και την ανανέωση των μελών του Δ.Σ. και ζητούμε τη στήριξή τους από τα μέλη μέσω της ψήφου επιλογής, προκειμένου να φέρουμε νέο αέρα και μια ανανεωτική προοπτική που με τη στήριξη όλων, και των παλαιότερων και έμπειρων, θα αποτυπώσουν και το δικό τους στίγμα στην πορεία εκσυγχρονισμού του συλλόγου.

Με  αναγνώριση στο έργο που έχει επιτελέσει το απερχόμενο Δ.Σ. και ιδιαίτερα με αίσθημα εκτίμησης στη συνεισφορά του απερχόμενου προέδρου κ. Στέργιου Φάτση και με πνεύμα συνεργασίας μέσα από μια άκρως δημοκρατική εκλογική διαδικασία, καλούμε όλα τα μέλη του συλλόγου με τη συμμετοχή τους να δυναμώσουν τον σύλλογό μας στη νέα αυτή  εποχή που σηματοδοτείται από τα 100 χρόνια.

Με συνειδητή την επιλογή πού ανήκουμε και ποια είναι η ταυτότητά μας και με απόλυτο σεβασμό στο δικαίωμα της ταυτότητας του κάθε άλλου, που αποτελεί νομοτέλεια, διεκδικούμε την εμπιστοσύνη των μελών του συλλόγου και δεσμευόμαστε να τιμήσουμε την έκφρασή του με διάθεση προσφοράς με πνεύμα συνεργασίας και ενωτική πρόθεση.

Εξάλλου ο τίτλος του μέλους του συλλόγου είναι το μεγαλύτερο αξίωμα και αυτό που μας ανήκει, γιατί ο σύλλογος δεν ανήκει σε κανένα παρά ανήκει σε όλους όσοι τον αγαπούν και ενστερνίζονται τις αξίες,τα αθλητικά ιδεώδη και τον υπηρετούν από κάθε θέση με όποια ιδιότητα και με κάθε τρόπο.

Με εκτίμηση

Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.