Αναλαμβάνει δράση η ΕΠΣΘ για το Μητρώο-Σύσκεψη στις 19:30

Κλήθηκαν να παραστούν  όλα τα σωματεία

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα μοιάζει να είναι η διαδικασία εγγραφής στο Μητρώο της ΓΓΑ για τα ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου, που στις περισσότερες των περιπτώσεων ούτε την τεχνογνωσία έχουν ούτε τα χρήματα προκειμένου να διεκπεραιώσουν την όλη διαδικασία, οπότε τουλάχιστον για τα γραφειοκρατικά η ΕΠΣ Θεσσαλίας αποφάσισε ν’ αναλάβει δράση, συγκαλώντας ανεπίσημη σύσκεψη σήμερα Τρίτη 20/09 στις 19:30.

Παρουσία δικηγόρων που ασχολούνται και με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, οι εκπρόσωποι των σωματείων έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα και να αποφασίσουν από εκεί και πέρα τις επόμενες κινήσεις τους. Φυσικά, η ΕΠΣ Θεσσαλίας δεν αλλάζει ρότα σε σχέση με αυτήν της ΕΠΟ, περιμένοντας τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας στην έκτακτη συνεδρίαση της 30ης Σεπτεμβρίου. Προς το παρόν και η ΕΠΣ Θεσσαλίας έχει αναστείλει την αγωνιστική δράση για τα πρωταθλήματά της.

Ωστόσο υπάρχουν σωματεία που αποφάσισαν ότι θέλουν να «τρέξουν» τη διαδικασία εγγραφής στο Μητρώο και θέλουν στήριξη και βοήθεια, οπότε και η ΕΠΣΘ δεν μπορούσε ν’ αρνηθεί κάτι τέτοιο. Για λόγους ισονομίας λοιπόν η διοίκηση καλεί την αποψινή ενημερωτική σύσκεψη για τα μέλη της και από εκεί και πέρα ο καθένας καλείται να πράξει όπως νομίζει.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι αριθμοί δεν είναι ικανοποιητικοί για τα σωματεία της ΕΠΣΘ στο Μητρώο, καθώς μόλις 12 σωματεία των πρωταθλημάτων της Ένωσης έχουν επικαιροποιήσει τα στοιχεία τους για το 2022.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.