Αναλαμβάνει πλήρως ο Ερασιτέχνης το μπάσκετ της Νίκης με διευρυμένη ΔΕ

Ευχαριστώντας την Άννα Χατζηπλάτων-Δεν διευκρινίζεται τι γίνεται με τις παραιτήσεις

Μετά τις συναντήσεις το απόγευμα και το βράδυ της Τρίτης 22 Νοεμβρίου, και την παραίτηση της Άννας Χατζηπλάτων από τη θέση της επικεφαλής της ΔΕ, ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την αγωνιστική και οικονομική διαχείριση, ενώ τονίζει ότι θα συσταθεί διευρυμένη Διοικούσα Επιτροπή.

Ωστόσο δεν διευκρινίζει τι γίνεται με τις παραιτήσεις του τεχνικού επιτελείου, αν και αυτό που αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες είναι ότι δεν θα γίνουν δεκτές και ότι όλοι θα συνεχίσουν κανονικά την προσπάθεια.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

«Μετά από τα τελευταία γεγονότα στο τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», συγκλήθηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, με αποκλειστικό θέμα το συγκεκριμένο τμήμα. 

Μετά από πολύωρη συζήτηση των μελών  του Συμβουλίου, αποφασίστηκε το τμήμα μπάσκετ να περάσει στην αγωνιστική και οικονομική διαχείριση της διοίκησης του Ερασιτέχνη. Ως εκ τούτου, θα συγκροτηθεί διευρυμένη Διοικούσα Επιτροπή από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και από οποιονδήποτε επιθυμεί να ενταχθεί με στόχο την ενίσχυση του τμήματος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη κα Χατζηπλάτων Άννα για την τόλμη της, να δεχθεί να ηγηθεί μιας προσπάθειας που θα μπορούσε να αποτελέσει πρωτοπορία για το χώρο του ανδρικού μπάσκετ, ωστόσο δεν είχε θετική έκβαση. 

Καλούμε όλους τους εν δυνάμει παραιτηθέντες (καθώς επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει) να επιστρέψουν στις θέσεις τους, προκειμένου να αποκατασταθεί η κανονικότητα στην ομάδα, ενόψει και του κομβικού  και κρίσιμου παιχνιδιού που δίνει η ομάδα μας το Σάββατο με το Φίλιππο Βέροιας.

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με όλα τα εμπλεκόμενα μέλη για τη συγκρότηση της νέας ΔΕ.

Στα πλαίσια της ενότητας του τμήματος και του συλλόγου γενικότερα, καλούμε το κόσμο της ομάδας μας, να βρεθεί κοντά της και να την υποστηρίξει με τη φωνή του όπως ξέρει καλύτερα από κάθε άλλης ομάδας φίλαθλο στο προσεχές παιχνίδι».  

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.