Ανάληψη Βόλου: «Πετύχαμε τον στόχο μας φέτος»

Κατακτώντας τη δεύτερη θέση στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Η Ανάληψη Βόλου πέτυχε την κατάληψη της καλύτερης θέσης στην ιστορία της στην Α1 ΕΣΚΑΘ, καθώς τερμάτισε δεύτερη παρουσιάζοντας όμως ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόσωπο τόσο κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, όσο και στη σειρά των τελικών με την ΑΕΛ, και τα στελέχη της υπόσχονται ανάλογο πρόσωπο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η Ανάληψη ηττήθηκε το Σάββατο 20 Μαΐου στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου 54-61, από την ΑΕΛ, και έτσι η σειρά των αγώνων πήγε στο 1-3, και οι Λαρισαίοι πήραν την πρώτη θέση και τον τίτλο στην Α1 ΕΣΚΑΘ αλλά και το εισιτήριο της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Από την άλλη όμως, σε καμία περίπτωση δεν επικρατεί όπως φαίνεται απογοήτευση στις τάξεις του βολιώτικου συνόλου. Αντίθετα μάλιστα, τα μέλη του δείχνουν να θεωρούν ότι η φετινή χρονιά μπορεί να αποτελέσει τη βάση για μία ακόμη καλύτερη, όσον αφορά αυτή που ακολουθεί.

Έτσι λοιπόν, σε διαδικτυακή ανάρτηση στα social media, η πλευρά της Ανάληψης αναφέρει τα εξής: «Άλλη μια μπασκετική σεζόν έφτασε στο τέλος της! Η ομάδα μας, πέτυχε τον στόχο της, που ήταν να τερματίσει μέσα στην πρώτη τετράδα και όχι μόνο επιτεύχθηκε ο στόχος αυτός που είχε τεθεί, αλλά καταφέραμε να κατακτήσουμε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους του παίχτες μας, στον προπονητή  και σε όλους τους παράγοντες της διοίκησης που στάθηκαν δίπλα τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους φίλους της ομάδας μας, που με την συνεχή παρουσία και υποστήριξη τους, έδωσαν δύναμη στους παίχτες μας.

Κλείνοντας αυτή τη σεζόν, η Ανάληψη, είναι έτοιμη  να δείξει και στην νέα περίοδο, το ίδιο ήθος και αγωνιστικότητα, όπως έχει δείξει σε όλη την μακρόχρονη ιστορία της και να αποτελέσει παράδειγμα για τα νέα παιδιά ώστε να αγαπήσουν και να ασχοληθούν και αυτά με το άθλημα του μπάσκετ».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.