Αναμένει την άνοδο ο Ολυμπιακός Βόλου για ν’ ανακοινώσει παίκτες

17 παίκτες έχουν ανανεώσει ή αποκτηθεί μέχρι στιγμής από τον Ολυμπιακό Βόλου, με τη συντριπτική πλειοψηφία να έχει καταγραφεί σε ανακοινώσεις, ενώ έπεται συνέχεια, ίσως ακόμη και αύριο. Σ’ αυτό το πλαίσιο ο Ολυμπιακός Βόλου προετοιμάζεται για την πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ερχόμενης Δευτέρας που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο ΕΑΚ Βόλου.

Εξάλλου έχοντας υποβληθεί στις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις, οι «ερυθρόλευκοι» περνούν πλέον τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ, προκειμένου να αξιολογηθεί κάθε παίκτης ξεχωριστά και από εκεί και πέρα να διαμορφωθεί αναλόγως το προπονητικό πρόγραμμα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

H πρώτη προπόνηση πάντως δεν αποκλείεται να έχει και εκπλήξεις όσον αφορά παρουσίες, έστω και αν δεν έχουν υπάρξει ανακοινώσεις μέχρι στιγμής, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να υπάρξει επίσημη ενημέρωση εντός των επόμενων ημερών. Βέβαια, είναι δεδομένο ότι διοίκηση και τεχνικό επιτελείο έχουν εντοπίσει και άλλους μεταγραφικούς στόχους και ειδικά παίκτες από το εξωτερικό που μπορεί να έρθουν στην ομάδα,  αρκεί να εξασφαλιστεί η παρουσία της στη δεύτερη εθνική κατηγορία. Αν τα δεδομένα είναι θετικά την ερχόμενη Τετάρτη θα πέσουν και οι σχετικές υπογραφές στα οριστικά συμβόλαια, πέρα από τα προσύμφωνα…

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.