Αναμένοντας τις προγραμματικές θέσεις Νταόπουλου για τον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά τις ανακοινωθείσες αλλαγές σε διοίκηση και τεχνικό επιτελείο

Μπορεί το όνομα του Γιάννη Νταόπουλου μέσω Καλαμάτας να έχει διαρρεύσει από το περασμένο καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό Βόλου και να επιβεβαιώνεται λίγο αργότερα από τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων», αλλά είχε καιρό να έρθει σε πρώτο πλάνο. Ο ερχομός του τώρα είναι και ο πλέον χαρακτηριστικός σε ένα κομβικό σημείο για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού αναλαμβάνει το 51% των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, με την αλλαγή του προπονητή από εκεί και πέρα να έχει το δικό του αποτύπωμα.

Φυσικά και δεν μοιάζει να φταίει για τη βαθμολογική συγκομιδή ο Μάνου Καγιέχα ο οποίος παρουσίασε έναν σαφώς πιο επιθετικό Ολυμπιακό Βόλου σε σχέση με αυτόν του Γιώργου Βαζάκα (που έφυγε από τους «ερυθρόλευκους» ωστόσο με νίκη). Από την άλλη, ο Βούζας ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και μπορεί να διαχειριστεί αναλόγως τα δεδομένα που προκύπτουν, ενώ από τη στιγμή που αναλαμβάνει προφανώς και δεν υπάρχουν εμπόδια του παρελθόντος που οδήγησαν το περασμένο καλοκαίρι στη μη ανανέωση της συνεργασίας. Τουλάχιστον όχι όλα…

Από εκεί και πέρα όλοι αναμένουν τις… προγραμματικές θέσεις του Γιάννη Νταόπουλου, δημοσίως όμως και ενώπιον όλων ώστε να υπάρχει και η δυνατότητα των ερωτοαπαντήσεων, και όχι με μία απλή ανακοίνωση ή από ένα στούντιο και μάλιστα όχι σε βάθος χρόνου αλλά αυθωρεί και παραχρήμα. Η μόνη τοποθέτηση που έχει γίνει από το περασμένο καλοκαίρι από τον ίδιο τον Γιάννη Νταόπουλο, μεταφέρθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου του περασμένου πλέον έτους μέσω βίντεο, στην εκδήλωση παρουσίασης του ρόστερ και των εισιτηρίων διαρκείας των «ερυθρόλευκων».

Τι έλεγε τότε λοιπόν ο νέος όπως ανακοινώθηκε, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ; «Βρίσκομαι μακριά σε απόσταση αλλά πολύ κοντά σε ό,τι επιθυμείτε και ονειρεύεστε για την αγαπημένη μας ομάδα. Η βοήθειά μου και η συμπόρευση έχει ήδη εκφραστεί στον κο Τσιμπανάκο και στα στελέχη της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη. Σήμερα μου δίνεται η ευκαιρία να μεταφέρω και σε σας τη διαβεβαίωση ότι όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός μας σύντομα εκεί που ανήκει. Μείνετε κοντά στην ομάδα, διότι εσείς είστε το θεμέλιο σε ό,τι εμείς θα χτίσουμε για τη μελλοντική της πορεία» ήταν το μήνυμά του μέσω βίντεο.

Ζωντανά λοιπόν και από τον Βόλο, αφού φαίνεται ότι έχει απεμπλακεί πλέον από την Καλαμάτα, όλοι αναμένουν τις προγραμματικές θέσεις Ντάοπουλου για το παρόν και το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει μάλιστα και του ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου (αν γίνει στην ορισθείσα ημερομηνία αφού ο κορωνοϊός και η μετάλλαξη «Όμικρον» έχει περικυκλώσει όπως έχουμε αναφέρει τον Αθλητισμό).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.