Αναμονή για τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου

Κινήσεις γίνονται για ν' ακολουθήσουν ανακοινώσεις

Οι κινήσεις φαίνεται τουλάχιστον ότι γίνονται για να σχηματιστεί το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, έστω και αν ανακοινώσεις δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής, και από εκεί και πέρα αναμένονται οι σχετικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό επισήμως μέχρι τώρα (πέρα από την έναρξη της συνεργασίας με τον Στέλιο Αρσένο) είναι ότι η διοίκηση θέλει να δημιουργήσει ένα ρόστερ το οποίο θα είναι άκρως ανταγωνιστικό και θα διεκδικήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, και από εκεί και πέρα (εφόσον επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος) σ’ αυτό θα χρειαστούν λίγες προσθήκες για να παραμείνει η ομάδα το ίδιο ανταγωνιστική.

Είναι δεδομένο την ίδια στιγμή ότι κάποιοι από τους παίκτες που έκλεισαν τη χρονιά φορώντας τα ερυθρόλευκα θα παραμείνουν στην ομάδα, καθώς και ότι τα μάτια διοίκησης και τεχνικό επιτελείο κοιτούν κάθε παίκτη-μεταγραφικό στόχο προερχόμενο από ομάδες της Α’ ΕΠΣΘ που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Όπως έχουμε αναφέρει όμως δεν είναι μόνο τα μεταγραφικά που απασχολούν, αφού και το γηπεδικό θα πρέπει να βρει λύση, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι της προπόνησης και πέρα από το που θα δίνει η ομάδα τους αγώνες της. Παράλληλα θα πρέπει να πλαισιωθεί πλήρως το όλο σύνολο και με ανθρώπους που θα τρέχουν τα καθημερινά ζητήματα, κάτι που θα επιτρέψει στο τεχνικό επιτελείο, με επικεφαλής τον Στέλιο Αρσένο,  και τους παίκτες να προετοιμάζονται καταλλήλως για κάθε παιχνίδι.

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός Βόλου, έστω και αν θα συμμετέχει τη νέα χρονιά σε ένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, δεν μπορεί να κινηθεί με ερασιτεχνικά δεδομένα αλλά με επαγγελματικά. Εξάλλου και ο ίδιος ο Γιάννης Παπαδόπουλος είχε αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει μαζί με τον πρόεδρο του ΑΣ Νίκο Τσεκούρα, ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να πάρει μία ομάδα την πρώτη θέση στην κατηγορία χωρίς να μπει το χέρι στην τσέπη και χωρίς σκληρή δουλειά.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.