Ανασυντάσσει τις δυνάμεις της η Δήμητρα Ευξεινούπολης

Αναζητά τους έξι βαθμούς απέναντι σε Αταλάντη και Νέα Αρτάκη

Έξι συνολικά αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης αλλά και τους υπόλοιπους συλλόγους να ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους, αφού την ερχόμενη Κυριακή έχουν διάλειμμα, για να επιστρέψουν στη δράση την Τετάρτη 2 Μαρτίου.

Την ερχόμενη Κυριακή 27 του μηνός θα διεξαχθούν αρκετοί εξ αναβολής αγώνες, οπότε η ποδοσφαιρική Αρχή να αποφασίζει την μετάθεση της 17ης αγωνιστικής για την επόμενη Τετάρτη. Από την άλλη, αρχικά είχε αποφασιστεί να γίνουν οι αγώνες της 18ης ημέρας το Σάββατο 5 Μαρτίου, αλλά οι σύλλογοι αντέδρασαν, οπότε θα διεξαχθούν κανονικά την Κυριακή 6 του ίδιου μήνα.

Μέσα στις επόμενες λοιπόν ημέρες η Δήμητρα Ευξεινούπολης προετοιμάζεται για δύο σημαντικά παιχνίδια, στα οποία θέλει να κάνει τα καθοριστικά βήματα παραμονής στην κατηγορία. Οι «πράσινοι» προέρχονται από τέσσερις σερί ήττες, με τους χαμένους βαθμούς να κοστίζουν στην προσπάθεια για κάτι παραπάνω από την παραμονή στη Γ’ Εθνική κατηγορία, οπότε ο στόχος αναπροσαρμόζεται πάνω σ’ αυτό ακριβώς, στο να είναι δηλαδή παρούσα η Δήμητρα σε εθνικό επίπεδο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Για τη 17η αγωνιστική λοιπόν, το σύνολο του Στέλιου Αρσένου υποδέχεται την Τετάρτη 2 Μαρτίου την ομάδα της Αταλάντης, που σαφώς δεν είναι ο αντίπαλος που θα πρέπει να φοβίζει τους παίκτες του. Από την άλλη, την Κυριακή 6 Μαρτίου για τη 18η αγωνιστική και -πάλι εντός έδρας η Δήμητρα Ευξεινούπολης θ’ αντιμετωπίσει τον ΑΟ Νέας Αρτάκης, μια ομάδα που αυτήν τη στιγμή έχει μόλις έναν βαθμό περισσότερο από αυτήν. Με το δύο στα δύο και έξι βαθμούς, η Δήμητρα κλείνει ουσιαστικά το θέμα της παραμονής καλώς εχόντων των πραγμάτων, έστω και αν θα πρέπει να παραμείνει προσεκτική μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.