Αναβολή στην οριστική σωτηρία του Θησέα, ισόπαλος 2-2 με τα Μετέωρα

Αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 στις αρχές του δεύτερου μέρους, ο Θησέας αναδείχθηκε τελικά ισόπαλος με 2-2 κόντρα στα Μετέωρα. Έτσι, δεν κατάφερε να “κλειδώσει” από τώρα την παραμονή του, αφού αν κέρδιζε, θα είχε απόσταση επτά βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και θα ήταν σίγουρος για τη σωτηρία κι ενώ απομένουν πλέον τρεις αγωνιστικές. Πάντως και με τον βαθμό μοιράζεται την 5η θέση με τον Οικονόμο, έχοντας αμφότεροι από 32 πόντους, και είναι σαφώς σε πολύ πλεονεκτική θέση σε ό,τι αφορά τον βασικό του στόχο. Με 2-0 προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι (7’ Κοτζαθανάσης, 47’ Πέτσης), απάντησαν με δύο τέρματα οι Καλαμπακιώτες (60’ Κιάκος, 70’ Λίτσος), σε ένα ματς που τελείωσε με ένταση σε αγωνιστικό χώρο και κερκίδα, εξαιτίας της προκλητικής συμπεριφοράς των φιλοξενούμενων, την οποία καταγγέλλουν οι γηπεδούχοι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Θησέα, ο οποίος στο έβδομο λεπτό έκανε το 1-0, όταν ο Κοτζαθανάσης βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια, περίπου πέντε μέτρα έξω από την περιοχή των Μετεώρων και με θαυμάσιο σουτ «νίκησε» τον Γεωργίου για το 1-0, το οποίο η ομάδα του Λάκη Μπακάλη διατήρησε μέχρι την ανάπαυλα. Ίδιο το σκηνικό και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, με τον Θησέα νωρίς να διπλασιάζει τα τέρματά του, αιφνιδιάζοντας εκ νέου τους φιλοξενούμενους.

Συγκεκριμένα, στο 47’ ο Πέτσης έγινε αποδέκτης της μπάλας, στο ύψος της μικρής περιοχής του Γεωργίου από πλάγια θέση αριστερά και με πλασέ μ«κρέμασε» τον πορτιέρε των Μετεώρων για το 2-0, το οποίο φαινόταν πως απλοποιούσε την υπόθεση «τρίποντο» για την ομάδα της Αγριάς.

Τα Μετέωρα, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Κιάκος κοντρόλαρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και σούταρε δυνατά, νικώντας τον Κουτσιρίμπα για το 2-1. Ένα τέρμα, το οποίο προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, οι οποίοι υποστηρίζουν πως κατά το κατέβασμα της μπάλας, ύστερα από τη μεταβίβαση που έγινε, ο σκόρερ χρησιμοποίησε το χέρι του. Δέκα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια, με ένα πανέμορφο σουτ του Λίτσιου, από πλάγια δεξιά θέση εντός περιοχής, το οποίο κατέληξε στο απέναντι «παραθυράκι» του για το 2-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Κατά γενική ομολογία, επρόκειτο για ένα μοιρασμένο παιχνίδι, στο οποίο παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Ο Θησέας, αδιαμφισβήτητα, μπορεί να θεωρηθεί αδικημένος από το αποτέλεσμα, αρχικά εξαιτίας του γεγονότος ότι κατάφερε να προηγηθεί με δύο τέρματα αλλά και λόγω της μεγάλης χαμένης ευκαιρίας που είχε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, με το σουτ του Ζάχου εκτός περιοχής των Μετεώρων, το οποίο κατέληξε με πολλή δύναμη στη συμβολή των δοκαριών της εστίας του Γεωργίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος της αναμέτρησης υπήρξε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, ενώ υπήρξε ένταση και στις κερκίδες του γηπέδου της Αγριάς ανάμεσα στους φιλάθλους.

Η διοίκηση του Θησέα, μετά από επικοινωνία με το Magnesiasports, συγχαίρει τα Μετέωρα για την καλή αγωνιστική τους εικόνα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά παράλληλα καταγγέλλει τη συμπεριφορά των ανθρώπων της φιλοξενούμενης ομάδας, οι οποίοι πανηγύρισαν ιδιαίτερα προκλητικά, με χειρονομίες και βρισιές, το δεύτερό τους γκολ.

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ (Μπακάλης): Κουτσιρίμπας, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Δίντσης, Μπόρας, Χατζησταμάτης, Πέτσης, Φραγκογιάννης, Βλάχος (63′ Τσιουρής), Κοτζαθανάσης (73′ Ζάχος), Νιαώτης (46′ Οικονόμου)

Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ (Τσουκαλίδης): Γεωργίου, Ιωαννίδης, Κιάκος, Παπαευθυμίου, Φουρτούνης, Φωτίκας, Πολυζόπουλος, Γρηγορίου, Σκόνδρας, Μαρούδας, Λίτσιος (90′ Ανδρεόπουλος Γ.)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.