Αναζητά το καλύτερο στην έδρα του Πανιωνίου ο ΟΥΚ Βόλου

Η πρεμιέρα δεν ήταν ιδανική για την ομάδα πόλο Ανδρών του Βόλου στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, απέναντι στον ΝΟ Χανίων, αφού το σύνολο του Δημήτρη Μπλάνα ηττήθηκε οριακά με σκορ 8-9, πληρώνοντας τα λάθη που έκανε στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης και πιθανότατα την απειρία και τις αδυναμίες. Ωστόσο χρόνος για χάσιμο δεν υπήρχε και έτσι οι παίκτες προσπάθησαν τις τελευταίες ημέρες να προετοιμαστούν για τον αυριανό αγώνα της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης.

Τα σχέδιά του εξάλλου έχει κάνει ήδη ο τεχνικός της ομάδας πόλο του Βόλου, Δημήτρης Μπλάνας, που σχολίασε στο «Magnesiasports» το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου. «Καλοί ήμαστε στο δεύτερο μέρος απέναντι στα Χανιά. Ουσιαστικά όποια ευκαιρία είχαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι τη χάσαμε στο πρώτο μέρος, έχοντας κακή λειτουργία. Ήταν δύσκολη η ανατροπή, αλλά μετά το παλέψαμε» τόνισε αρχικά ο τεχνικός του ΟΥΚ, για να συμπληρώσει: «Σίγουρα η εμφάνιση στο δεύτερο μέρος αφήνει κάποια αισιοδοξία, αλλά είδαμε και αρκετά πράγματα στα οποία πρέπει να δουλέψουμε. Εξάλλου δεν είμαστε ομάδα που είναι φαβορί στην κατηγορία. Οπότε πρέπει ν’ αλλάξουμε πολλά πράγματα και στη λογική και στη νοοτροπία μας για να μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σκοπός είναι η ομάδα να προοδεύει και να βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι».

Όσον αφορά τον αυριανό αντίπαλο, ο τεχνικός του ΟΥΚ Βόλου δεν μασά τα λόγια του. «Έχουμε μία δύσκολη αναμέτρηση μπροστά μας, με έναν αντίπαλο που παίζει Ευρώπη και που έχει ως πρώτο στόχο την είσοδο του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας και πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον ρυθμό που μας βολεύει. Επίσης να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην κόντρα επίθεση και να είμαστε δυνατοί ψυχικά και σωματικά» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Αναμονή μήπως γίνει μεταγραφή…

Όσον αφορά τα σενάρια περί ενίσχυσης της ομάδας με Αμερικανό παίκτη, με εκπρόσωπο του οποίου έχει ήδη γίνει επαφή και συζητήσεις, μέχρι στιγμής οριστικές εξελίξεις δεν έχουν έρθει στο προσκήνιο.

Η διοίκηση πάντως έχει από την αρχή τονίσει ότι δεν θα γίνουν κινήσεις που θα υπερβαίνουν τις δυνατότητες του συλλόγου, κυρίως οικονομικά. Η ομάδα αυτή τη στιγμή μένει ως έχει, ωστόσο οι εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.