Αναζητεί γήπεδο και παίκτες ο Ολυμπιακός Βόλου

Eνόψει του αγώνα με τον ΑΟ Χανιώτης

Η Νίκη Βόλου παίζει την Κυριακή στη Νεάπολη, οπότε o Ολυμπιακός Βόλου αναζητεί και γήπεδο (πέρα από παίκτες για μεταγραφές), για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΑΟ Χανιώτης για την 11η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Πιθανότερη μοιάζει η χρήση του Στεφανοβικείου, αν και δεύτερη έδρα έχει δηλώσει το γήπεδο του Αλμυρού. Ωστόσο για μία ακόμη φορά έρχεται το θέμα του γηπέδου να ταλαιπωρήσει τους «ερυθρόλευκους», που προσπαθούν να βρουν τα βήματά τους πλέον υπό τις οδηγίες του Κώστα Σταματίου.

Εμφανώς υπάρχει ζήτημα ψυχολογίας στην ομάδα, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με την Καστοριά, με τον νέο προπονητή των «ερυθρόλευκων» να έχει εντοπίσει το θέμα και να προσπαθεί ν’ αλλάξει τα δεδομένα. Αλλά σε κάθε περίπτωση ο Κώστας Σταματίου ανέλαβε μόλις την περασμένη Πέμπτη, οπότε τι να προλάβει ν’ αλλάξει;

Την ίδια στιγμή η ομάδα έχει αισθητές ελλείψεις σε παίκτες. Από τη μία έχει μείνει με τερματοφύλακες τον Καβουσάκη και τον νεαρό Κοκκώνη, αφού η επιστροφή του Κωνσταντίνου αργεί να ολοκληρωθεί, καθώς προέρχεται από ομάδα του εξωτερικού και η έκδοση του δελτίου του θα καθυστερήσει, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή Από την άλλη, ο Βρονταράς δεν συνεχίζει, με τον Μαγνησιακό να εξετάζει την περίπτωσή του…

Επιθετικός χρειάζεται επίσης, όπως και ενίσχυση στην άμυνα, ενώ γίνονται συζητήσεις για προσθήκες. Ωστόσο αν δεν μπουν οι υπογραφές, μεταγραφές δεν ολοκληρώνονται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.