Αναζητεί στήριξη από τον κόσμο ο ΝΠΣ Βόλος, που κινδυνεύει να χάσει τη στήριξη Μπέου!

Το τι μέλλει γενέσθαι με τον ΝΠΣ Βόλος από εδώ και πέρα ήταν το βασικό θέμα που συζητήθηκε στην πρόσφατη ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου, μετά από κάλεσμα της διοίκησης της ΠΑΕ προς μετόχους και κάθε ενδιαφερόμενο, παρουσία μάλιστα και του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου.

Το κεντρικό μήνυμα που βγήκε από τα όσα ειπώθηκαν έχει να κάνει με άμεση και μαζική ανάγκη στήριξης της ομάδας από τον κόσμο. Στην ανάγκη της συνδρομής των Βολιωτών στάθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπυριδόπουλος, και ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Λούτσος, ενώ ο Αχιλλέας Μπέος σημείωσε ότι αν δεν αγκαλιαστεί η όλη προσπάθεια δεν πρόκειται να συνεχίσει να τη στηρίζει!

Aρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, Γιώργος Σπυριδόπουλος, κάνοντας λόγο για 300 περίπου μετόχους, αλλά και για αδικίες που έχει υποστεί η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Από την άλλη, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Λούτσος, στάθηκε στην ανάγκη να συνδράμει ο κόσμος μαζικά την όλη προσπάθεια.

Μπέος: «Αφού ο κόσμος δεν το θέλει, ας παραμείνουν έτσι»

Παίρνοντας τον λόγο ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, κάλεσε τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ να ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για το ενδιαφέρον που έχει έρθει στο προσκήνιο για εξαγορά των μετοχών της ΠΑΕ. «Θα περίμενα από εσάς να ενημερώσετε εμένα και τον κόσμο που είναι εδώ. Βγήκε μία ανακοίνωση ότι έχετε ξεκινήσει συζητήσεις με μία ομάδα επιχειρηματιών. Αν γίνανε αυτές οι συζητήσεις, τι ειπώθηκε; Να τοποθετηθείτε για να ενημερωθεί ο κόσμος, ποιος τις έκανε, να ξέρουμε τι ειπώθηκε, αν υπάρχει συνέχεια και δεσμεύσεις» ανέφερε ο κ. Μπέος.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

YouTube player
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.