Αναζητείται συγκέντρωση στον ΟΥΚ Βόλου

«Πάγωσαν» οι συζητήσεις για τον Αμερικανό που έχει προταθεί

 

Δεν ήρθαν μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα που θα ήθελε η ομάδα πόλο ανδρών του Βόλου, με την ήττα από τον Υδραϊκό με το βαρύ 5-20 να προκαλεί κάποιες σκέψεις στις τάξεις του συλλόγου αλλά και περισσότερη προσήλωση στο παιχνίδι που ακολουθεί το Σάββατο εκτός έδρας με αντίπαλο τον Εθνικό.

Εξ αρχής πάντως τα μέλη του συλλόγου ήξεραν ότι θα έχουν δύσκολο έργο, ωστόσο χρειάζεται η απόλυτη συγκέντρωση προκειμένου να παρουσιάσει το σύνολο του Δημήτρη Μπλάνα τις δυνατότητες που έχει, με το υπάρχον υλικό, για να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Έτσι, ουσιαστικά θα γίνει ένα νέο ξεκίνημα από εδώ και πέρα, απέναντι σε κάθε αντίπαλο, για να αποφευχθούν εικόνες όπως στο παιχνίδι με τον Υδραϊκό.

Πάντως, παράγοντες του συλλόγου δεν αφήνουν ασχολίαστη και τη διαιτησία που έχει συναντήσει η ομάδα μέχρι στιγμής, κρίνοντας ότι τα δείγματα δεν είναι σε καμία περίπτωση θετικά. Ήδη σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τα παράπονα μεταφέρθηκαν στους αρμόδιους, προκειμένου να καταγραφούν και να μην υπάρξουν ανάλογα συμβάντα.

Όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση με ξένους, κάτι νεότερο δεν έχει έρθει στο προσκήνιο, με τον Αμερικανό που προτάθηκε πριν λίγες ημέρες να βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους, αλλά η περίπτωσή του δεν έχει προχωρήσει για την ομάδα του Βόλου. Οι επαφές ουσιαστικά έχουν «παγώσει» μεταξύ του εκπροσώπου του παίκτη και των υπευθύνων του Βόλου, και αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δύσκολα θα γίνει η προσθήκη του αθλητή στο δυναμικό του συλλόγου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.