Αναζητώντας το γρήγορο γκολ…

Απέναντι στην Κοζάνη ο Ολυμπιακός Βόλου

Η θέληση για κάτι καλό είναι δεδομένη στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου όσον αφορά τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την πρωτοπόρο στη βαθμολογική κατάταξη Κοζάνη (Νεάπολη, 15:00), ενώ και η αντίπαλη ομάδα δείχνει ν’ αντιλαμβάνεται ότι το πρόγραμμα γι’ αυτήν τώρα δυσκολεύει.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πανηγυρίσει ήδη μία νίκη εντός έδρας (αν λογίζεται έδρα του το Στεφανοβίκειο…) και θέλει να τις διπλασιάσει στον αγώνα της Κυριακής, με το τεχνικό επιτελείο να έχει κρατήσει σημειώσεις και από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στην Πιερία.

Τι λείπει από τον Ολυμπιακό Βόλου έως τώρα; Το γρήγορο γκολ θα απαντήσουν πιθανότατα όλοι. Αυτό δεν ήρθε στην Κοζάνη απέναντι στην ΑΕΠ, ούτε στο παιχνίδι με τον Σβορώνο (ο Παπαϊωάννου σκόραρε στο 90’…) ενώ με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου το παιχνίδι ολοκληρώθηκε 0-0. Απέναντι σε ομάδες που κοιτούν την άμυνα (όπως αυτές που αντιμετώπισε έως τώρα ο Ολυμπιακός Βόλου) το γρήγορο γκολ δίνει ψυχολογία στους παίκτες του συνόλου που το σημειώνει και επιβαρύνει αυτούς που βρίσκονται πίσω στο σκορ…

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, δύο είναι οι παίκτες που δεν ακολούθησαν το ομαδικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο λόγος για τον Φίλιππο Σκοπελίτη, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό όπως είχε ήδη γίνει γνωστό αλλά και για τον Στέργιο Ψιάνο για προληπτικούς λόγους όπως αναφέρεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.