Ανδρωνάς στο «Magnesiasports»: «Περιμένουμε 2-3 έμπειρους παίκτες»

Χρησιμότατα συμπεράσματα έβγαλε ο προπονητής της Δήμητρας Ευξεινούπολης, Μιχάλης Ανδρωνάς, στο φιλικό που έδωσε η ομάδα του με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας και ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Δηλώνοντας ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εμφάνιση των παικτών του, ο τεχνικός της Δήμητρας τόνισε ότι η ομάδα περιμένει την προσθήκη 2-3 έμπειρων παικτών στο δυναμικό της, προκειμένου να είναι πλήρως ανταγωνιστική.

Μιλώντας στο «Magnesiasports», o προπονητής της Δήμητρας σημείωσε: «Ήταν το τελευταίο φιλικό για εμάς και ξέραμε τις δυσκολίες που είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε με μία ομάδα παραπάνω κατηγορίας με έμπειρους παίκτες. Ανά διαστήματα βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είδαμε και κάποια κενά διαστήματα όμως, που πρέπει να βελτιώσουμε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες μου, δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα παιδιά. Θεωρώ ότι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου με τη βοήθεια της διοίκησης θα αποκτήσουμε 2-3 έμπειρους παίκτες, ώστε να είμαστε πλήρως ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα».

Πλέον οι παίκτες της Δήμητρας έχουν ρεπό το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να πάρουν ανάσες και να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους, και από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Φωκικό εκτός έδρας. Ο Μιχάλης Ανδρωνάς έχει ήδη σχηματίσει μία πρώτη εικόνα για τον αντίπαλο και τονίζει ότι: «Είναι μία καλή ομάδα με έμπειρες και αξιόλογες μονάδες με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Θέλει μεγάλη προσοχή, αλλά εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα πάμε στην έδρα του αντιπάλου για να κερδίσουμε βαθμό ή βαθμούς. Θέλουμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με θετικό αποτέλεσμα, για τη βαθμολογική συγκομιδή αλλά και για λόγους ψυχολογίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.