Ανδρωνάς στο «Magnesiasports»: «Θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής για την επιστροφή»

Με την αγωνιστική δράση να διακόπτεται λόγω κορωνοϊού και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο προπονητής της Δήμητρας Ευξεινούπολης, Μιχάλης Ανδρωνάς, στέκεται στην ανάγκη που θα προκύψει για διάστημα προσαρμογής για τους ποδοσφαιριστές, όταν θα κληθούν να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση.

Μιλώντας στο «Magnesiasports», o τεχνικός της Δήμητρας επισημαίνει: «Ήταν κάτι που ουσιαστικά περιμέναμε ότι αργά ή γρήγορα θα γινόταν. Το αναμέναμε λοιπόν. Μας στενοχωρεί βέβαια γιατί εμείς δείχναμε ότι ήμαστε στο σωστό δρόμο, με καλή απόδοση στα παιχνίδια και τους ποδοσφαιριστές να έχουν ανέβει, παρουσιάζοντας συνεχή βελτίωση μέρα με τη μέρα. Εμείς θέλουμε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα αλλά από εκεί και πέρα προέχει η υγεία».

Παράλληλα συμπληρώνει: «Περιμένουμε τις εξελίξεις βάσει και των οδηγιών των ειδικών. Η ατομική άθληση επιτρέπεται αλλά δεν αρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα για έναν ποδοσφαιριστή. Όταν θα αρχίσει το πρωτάθλημα και πάλι, δεν ξέρω πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες. Πιθανότατα θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα, για μία μίνι προετοιμασία και για να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να προσαρμοστούν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.