Ανέβηκε στο δεύτερο ο Ολυμπιακός Β. και κέρδισε με 2-0 τον Θησέα (photos)

Έξαλλος ο πανηγυρισμός του Σερτζίνιο μετά το γκολ που σημείωσε και άνοιξε το σκορ

Ανέβασε αισθητά την απόδοσή του μετά το πολύ μέτριο πρώτο μέρος, στο οποίο έμεινε στο 0-0, ο Ολυμπιακός Βόλου και με τα γκολ των Σερτζίνιο με δύσκολη προβολή σε κενή εστία στο 57’ και Ναζίμ με κεφαλιά στο 88’ επιβλήθηκε με 2-0 του αξιόμαχου Θησέα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε τον Γιακουμή κάτω από τα δοκάρια, ενώ ντεμπούτο έκανε ο Νικολακάκης στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Μπουτζίκο να βρίσκεται στο απέναντι. Παπαϊωάννου και Οικονομόπουλος ήταν στο κέντρο της άμυνας και στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Ριζογιάννης και Κόλα με πιο προωθημένο τον Ναζίμ. Στις πτέρυγες τοποθετήθηκαν οι Καμπλιώνης δεξιά και Σερτζίνιο αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Σαχινίδης.

Για τον Θησέα ο Κουτσιρίμπας ήταν στην εστία, Γαλανόπουλος, Γιαουπλάρι και Βαν ντε Γουΐχε στην άμυνα, Δημητριάδης και Διαμαντόπουλος πλάγιοι μπακ χαφ, Χατζησταμάτης και Αγιασιώτης αμυντικοί μέσοι, Φραγκογιάννης και Ζάχος επιθετικά εσωτερικά χαφ και ο Τσιουρής φορ.

Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε καμία κλασική φάση για τον Ολυμπιακό Βόλου, που έκανε όμως τελικές προσπάθειες, ενώ υπήρξαν και πολλές καθυστερήσεις λόγω τραυματισμών. Καλύτερη στιγμή στο 18’, όταν από κόρνερ από τα δεξιά, ο Ναζίμ στο ύψος της μικρής περιοχής δεν μπόρεσε να βρει με το κεφάλι την μπάλα, η οποία έφτασε πιο πίσω στον ΟΙκονομόπουλο. Αυτός έκανε ένα γυριστό σουτ, που δεν μπόρεσε να μπλοκάρει ο Κουτσιρίμπας. Η μπάλα έγινε διεκδικήσιμη μέσα στη μικρή περιοχή, αλλά οι αμυντικοί του Θησέα έδιωξαν σε κόρνερ.

Στην επανάληψη η είσοδος αρχικά των Λώττα ως επιτελικού και Ζγκούρη στο δεξί «φτερό» έδωσε άλλη εικόνα στους γηπεδούχους, που μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 57’ μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Ζγκούρη από τα δεξιά και προβολή του Σερτζίνιο στο πίσω δοκάρι, που έδειξε σπιρτάδα στη συγκεκριμένη φάση.

Τρία λεπτά πριν (54’) ο Ολυμπιακός Β., που ήταν φανερό ότι είχε μπει πιο δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο, είχε προειδοποιήσει σε μία φάση που δεν μπόρεσαν να καθαρίσουν αρχικά Βαν Ντε Γουΐχε και Κουτσιρίμπας, ο Νικολακάκης παρενεβλήθη λίγο έξω από τη μικρή περιοχή και έβγαλε για τον Σαχινίδη, τον οποίον πρόλαβαν οι αντίπαλοί του, ενώ στην εξέλιξη της φάσης κι αφού έγινε νέο γέμισμα, ο Σαχινίδης έκανε το αριστερό πλασέ από το ύψος του πέναλτι που μπλόκαρε ο Κουτσιρίμπας.

Ο Ολυμπιακός Β. είχε πλέον πετύχει τον σκοπό του και από κει και πέρα ο Θησέας δεν μπόρεσε να απειλήσει εκτός από το μακρινό φάουλ του Γιαουπλάρι, που έφυγε άουτ κοντά από το δεξί δοκάρι, αν και ο Γιακουμής είχε εκτιναχθεί και καλύψει τη γωνία του. Αντίθετα, οι ερυθρόλευκοι βρήκαν και το δεύτερο γκολ σε στημένη φάση στο 88’, με τον Λώττα να είναι ο δημιουργός και ο Ναζίμ με κεφαλιά ο εκτελεστής, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ. Ο ίδιος παίκτης πήρε το αίμα του πίσω για μεγάλη ευκαιρία που είχε χάσει προηγουμένως πάλι με κεφαλιά από το ίδιο σχεδόν σημείο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακουμής, Νικολακάκης, Μπουτζίκος, Ριζογιάννης, Οικονομόπουλος, Ναζίμ, Σερτζίνιο (90’ Σκοπελίτης), Κόλα (46’ Λώττας), Σαχινίδης (59’ Φλίγκος), Παπαϊωάννου, Καμπλιώνης (46’ Ζγκούρη).
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κουτσιρίμπας, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος (79’ Παναγιώτου), Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουίχε, Χατζησταμάτης, Φραγκογιάννης (88’ Φουρκιώτης), Αγιασιώτης, Τσιουρής (85’ Κακάλιας), Ζάχος (46’ Βλάχος), Δημητριάδης.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.