Ανησυχεί για τους βοηθούς και ενημέρωσε Κλάτενμπεργκ ο Ολυμπιακός Βόλου!

Εκφράζει εμπιστοσύνη για τον διαιτητή του ντέρμπι

Τις ανησυχίες της για  τους βοηθούς διαιτητή που ορίστηκαν στο αυριανό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου εκφράζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ενημερώνοντας μάλιστα και τον αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της! Από την άλλη φαίνεται ότι εμπιστεύεται τον διαιτητή που ορίστηκε στην αναμέτρηση, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση.

Σ’ αυτή λοιπόν η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου σημειώνει: «H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενόψει του τοπικού ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Νίκη, εκφράζει την ανησυχία της για τους δύο βοηθούς διαιτητή, Νίκο Τυριακίδη και Θανάση Μποζατζίδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας, που ορίστηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Εύχεται, δε, όλα να κυλήσουν ομαλά, πρωταγωνιστές στο γήπεδο να είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές και να μην ασχοληθεί κανείς με τη διαιτησία.

Όσον αφορά τον διαιτητή της αναμέτρησης, Λάμπρο Μπεκιάρη, από τους ανερχόμενους Έλληνες διαιτητές, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είναι βέβαιη πως θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ενός ντέρμπι και θα αποδώσει δικαιοσύνη μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με έγγραφό της ενημέρωσε σχετικά και τον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.