Ανοιχτά όλα για επιπλέον επιθετικό στη Νίκη Βόλου

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα συνεχίσει να ψάχνουν την ιδανική περίπτωση οι «κυανόλευκοι»

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής για τη Νίκη Βόλου, έστω και αν μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει κάτι οριστικό στο προσκήνιο. Έστω και την τελευταία στιγμή όμως εφόσον πρόκειται για ενδεδειγμένη λύση που θα καλύπτει αγωνιστικά την ομάδα αλλά και θα είναι στα οικονομικά όρια που τίθενται, κανείς δεν θα πει όχι.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει επαναλάβει ότι δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση αρνητικό να προστεθεί ένας ακόμη παίκτης στο δυναμικό για τη γραμμή κρούσης, μιλώντας για μία ιδανική κατάσταση εφόσον γίνει κάτι τέτοιο, εκφράζοντας ότι την πλήρη εμπιστοσύνη στο διαθέσιμο ρόστερ. Περιπτώσεις παικτών υπήρξαν και μάλιστα εκδηλώθηκε ιδιαίτερο δυνατό ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Μάνο, ενώ το άνοιγμα προς Κύπρο που έχει γίνει τελευταία (αρχικά με τον Τσουκαλά και φέτος με τον Δημητρίου) φαίνεται ότι έφερε και άλλο παίκτη στα υπόψη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου προσφάτως, χωρίς να προχωρά η περίπτωσή του…

Aν τελικά δεν κλείσει κάποιος παίκτης τώρα, τότε υπάρχει πάντα και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Ωστόσο, το να κλείσει κάποιος επιθετικός δεν είναι διόλου απίθανο αυτήν τη στιγμή, αφού και παίκτες ελεύθεροι υπάρχουν και το προφίλ της Νίκης στην ποδοσφαιρική αγορά έχει βελτιωθεί θεαματικά τα τελευταία χρόνια.

Ετοιμασίες για το φιλικό με την ΑΕΛ

Παράλληλα, με τους παίκτες ν’ ανεβάζουν στροφές και τα προβλήματα τραυματισμών να λύνονται σιγά σιγά, ο Αλέκος Βοσνιάδης αναμένεται να δοκιμάσει αρκετά πράγματα το Σάββατο 17/09 στη Νεάπολη και στο φιλικό απέναντι στην ομάδα της ΑΕΛ.

Βέβαια, είναι δεδομένο ότι ο τεχνικός της Νίκης δεν θ’ ανοίξει όλα τα χαρτιά του απέναντι σε μία ομάδα ανθυποψήφια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που δίνει την άνοδο στη Super League.

Όσον αφορά την ΑΕΛ, το ρόστερ της δεν έχει αλλάξει και τόσο σε σχέση με πέρυσι, αφού είχε ban στις μεταγραφές μέχρι πρότινος, ενώ τα αποτελέσματά της στα φιλικά δεν είναι σε καμία περίπτωση καλά, κάτι που έφερε στο προσκήνιο σενάρια ακόμη και για απομάκρυνση του προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη, που ομολογουμένως έκανε καλή δουλειά πέρυσι, φέρνοντας τους Λαρισαίους στη δεύτερη θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.