Αντιδρούν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου

Πυρά για τα αρνητικά αποτελέσματα μετά και την ήττα από την Καβάλα

Βλέποντας την ομάδα να μην παίρνει αποτελέσματα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου εκφράζουν τη δυσφορία τους για τη βαθμολογική κατάσταση στην ομάδας και περιμένουν κάτι καλύτερο από εδώ και πέρα…

Χαρακτηριστικά, σε διαδικτυακή ανάρτησή τους οι «Αustrian Boys» σημειώνουν: «Θα θέλαμε να πούμε τόσα πολλά μετά και τον σημερινό θίασο που παρακολουθήσαμε και αυτήν την Κυριακή αλλά θα το αφήσουμε για την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε από κοντά!! Σήμερα ηττηθήκαμε από την τελευταία ομάδα της κατηγορίας με κατεβασμένα τα παντελόνια!! Ντροπή σε εσάς που φοράτε την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και σε εσάς που κάνατε όλον αυτόν τον γελοίο σχεδιασμό της φετινής χρονιάς!! Ένα μπράβο στον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο. Εμείς ήμασταν , είμαστε και θα είμαστε εδώ. Έχουμε μάθει στα δύσκολα και δεν φοβόμαστε τίποτα».

Από την άλλη, οι «Malavetas» υπογραμμίζουν: «Ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο ή βαρέλι δίχως πάτο θυμίζει η φετινή πορεία της ομάδας μας. Έχουμε ζήσει και στο παρελθόν υποβιβασμούς αλλά πάντα η ομάδα μπορούσε δε μπορούσε αγωνιστικά πάλευε τα ματς με πάθος και φιλότιμο και πέφταμε με ψηλά το κεφάλι.

Φέτος η λέξη φιλότιμο για τη συντριπτική πλειοψηφία των παιχτών είναι άγνωστη. Ο κόσμος πίεσε όλη η χρονιά μα με το καλό μα με το πιο άγριο να ταρακουνήσει την ομάδα και να καταλάβουν το βάρος της φανέλας και την αρρωστημένη αγάπη του κόσμου για αυτή την ομάδα αλλά τα παιδιά δεν μπορούν και δεν ενδιαφέρονται. Οι ευθύνες βέβαια βαρύνουν εξολοκλήρου αυτούς που σχεδίασαν και έφεραν αυτούς τους παίχτες και τους προπονητές (4 μέχρι στιγμής). Ευθύνες μεγάλες που έχουν καταντήσει την ομάδα να αγωνίζεται μπροστά σε 500 άτομα για να φτάσουμε στο σήμερα με τον κόσμο να φεύγει για άλλη μια φορά με κατεβασμένο κεφάλι και καρκινιασμένος από την όλη εικόνα.

Μπράβο στην ομάδα της Καβάλας που σε ένα ματς τελικό ήρθε έπαιξε με πάθος κέρδισε δίκαια και στο τέλος χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο. Στο ματς με τη Νίκη οι παίχτες μας να παίξουν για την αξιοπρέπεια της ομάδας και για τον κόσμο που θα είναι εκεί, γιατί για παραπάνω δεν είστε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.