Αντιδρούν παίκτες και προπονητές της Νίκης στην ανακοίνωση των ΠΣΑΠ-ΠΕΠΠ

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΣΑΠ μαζί με την Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου αναφέρεται ότι με την έναρξη των προπονήσεων στη Football League οι ομάδες θα μπορούν να είναι έτοιμες μέσα σε ένα διάστημα 25-28 ημερών για να επιστρέψουν σε αγωνιστική δράση. Ωστόσο τα μέλη της Νίκης διαφωνούν, και με επίσημη ανακοίνωση εκφράζουν τη διαφωνία τους, κάνοντας λόγο για ελάχιστο αναγκαίο χρονικό διάστημα περίπου έξι εβδομάδων για κάτι τέτοιο…

«Με έκπληξη διαβάσαμε στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης κοινή ανακοίνωση ΠΣΑΠ – ΠΕΠΠ για τον χρόνο προετοιμασίας μας και την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματός μας. Μετά από αγωνιστική απραξία ενός χρόνου και αποχή τριών μηνών από ομαδικές προπονήσεις (μόλις χθες, Τετάρτη, μπήκαμε στο γήπεδο σαν ομάδα) θεωρούμε ότι έξι εβδομάδες προπονήσεων είναι το ελάχιστο κατάλληλο χρονικό διάστημα προετοιμασίας για την αγωνιστική δράση» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των μελών του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου.

Επίσης θέτουν θέμα ασφάλειας και επισημαίνουν ότι: «Θέλουμε η επιστροφή μας να γίνει με ασφάλεια, να αγωνιζόμαστε σε ένα υγιές αθλητικό περιβαλλον και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με την υγεία μας.

Σαν επαγγελματίες προπονητές και ποδοσφαιριστές, δεν θα δεχτούμε να υποθηκευτεί το μέλλον μας για οποιοδήποτε σκοπό, πόσο μάλλον όταν δεν μας συμβουλεύτηκαν ποτέ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.