Άπαντες διαθέσιμοι μετά τον κορωνοϊό στη Νίκη

Λύνονται τα χέρια του Αλέκου Βοσνιάδη

Μπορεί αύριο Πέμπτη η Νίκη να μαθαίνει τον αντίπαλό της στη φάση των «16» για το κύπελλο Ελλάδας, αυτό που προέχει όμως για τους «κυανόλευκους» είναι η ομαλή επιστροφή όλων των παικτών που ταλαιπωρήθηκαν από κορωνοϊό και η ανάλογη ένταξή τους στο προπονητικό πρόγραμμα, με άπαντες να επιστρέφουν στις προπονήσεις. 

Ενόψει λοιπόν των υποχρεώσεων την Κυριακή με τον Απόλλωνα Πόντου εκτός έδρας, και με Αναγέννηση Καρδίτσας την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Το καλό είναι ότι οι παίκτες έχουν επιστρέψει όλοι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, έχοντας ξεπεράσει την ασθένεια, ενώ προφυλάσσεται μόνο ο Τσιμπούκας που αντιμετωπίζει τραυματισμό.

Από την άλλη, επιστρέφει και ο Χοσέτε Μιράντα έχοντας αγωνιστεί με την Εθνική Ισημερινής Γουινέας στο παιχνίδι με τη Μαυριτανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με αυτά τα δεδομένα η κατάσταση σαφώς και βελτιώνεται στις τάξεις της Νίκης, με τον Αλέκο Βοσνιάδη και τους συνεργάτες του να καταστρώνουν με περισσότερη άνεση τα πλάνα τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.