Απέκτησε Καναβό ο Γ.Σ. Αλμυρού, ικανοποίηση για την επιστροφή Χολέβα

Τον 22χρονο αριστεροπόδαρο μέσο Θανάση Καναβό, που πριν λίγες μέρες έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό Βόλου, απέκτησε ο Γ.Σ. Αλμυρού και το μόνο που απομένει είναι να εκδοθεί το δελτίο του, ώστε να είναι διαθέσιμος για το εντός έδρας παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον Διγενή Νεοχωρίου. Ο παίκτης έχει καταγράψει 19 ματς στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Ρήγα Φεραίου, ενώ στο ενάμιση χρόνο στους ερυθρόλευκους δεν είχε κάποια συμμετοχή στο πρωτάθλημα, παρά μόνο στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ.

Ικανοποίηση υπάρχει και για την πρώτη συμμετοχή ως αλλαγή στον αγώνα με την Αταλάντη του Χρήστου Χολέβα, αποτελώντας μία ακόμη δυνατή προσθήκη στο ρόστερ. Πέρσι ο 28χρονος αμυντικός αγωνίστηκε στο πρώτο εξάμηνο στη Χαλκίδα και στο δεύτερο μεταγράφηκε στην Ιεράπετρα, αλλά έπαιξε τρία παιχνίδια, αφού στάθηκε άτυχος, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών. Έτσι, η περασμένη Κυριακή ήταν μία σημαντική μέρα γι’ αυτόν, καθώς επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και στον Γ.Σ. Αλμυρού, στον οποίον είχε αγωνιστεί το 2017-18. Συνολικά έχει 105 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική.

Να σημειωθεί ότι για την Κυριακή ο Στέλιος Αρσένος θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου αριστερού μπακ Αγγελή, ενώ αναμένεται το αποτέλεσμα της ένστασης που έκανε η διοίκηση για αντικανονική συμμετοχή του Καλφούντζου του Α.Ο. Σελλάνων στο μεταξύ τους ματς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.