Απέρριψε ο Δήμος Βόλου το αίτημα του Ολυμπιακού για χρήση του ΕΑΚ

Στο αρχικό έγγραφο αίτημα παραχώρησης που είχε κάνει τον Μάιο ο Ολυμπιακός Βόλου προς τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ για χρήση του ΕΑΚ, είχε δοθεί η απάντηση ότι λόγω πιθανότητας εκτέλεσης εργασιών από την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα χρειαστεί κάποιο χρόνο να ξεκαθαρίσει το θέμα και γι’ αυτό εζητείτο από τους ερυθρόλευκους να επανέλθουν με νέο αίτημα στις αρχές Ιουλίου.

Η διοίκηση του συλλόγου το έπραξε, αλλά η απάντηση που δόθηκε σήμερα Παρασκευή (6/7) από τον αρμόδιο με τις αθλητικές εγκαταστάσεις οργανισμό του Δήμου ήταν απορριπτική, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να παραδοθεί προς χρήση για επίσημους αγώνες ενόψει της νέας σεζόν. Ο λόγος, όπως αναφέρεται στην απάντηση, είναι ότι με την έγκριση ποσού ύψους 250.000 ευρώ για έργα στο «Τάκης Συνετόπουλος» (με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα 4 Ιουνίου), ο Δήμος ευελπιστεί μέσα στον Οκτώβριο να έχουν ξεκινήσει τα έργα και να παραδοθεί μέσα στο 2019.

Έτσι λοιπόν ο Ολυμπιακός Βόλου στρέφεται αποκλειστικά στο Πανθεσσαλικό κι αυτή θα είναι η έδρα του. Πάντως, και μετά την πρώτη συγκέντρωση στο ΕΑΚ, κάτι για το οποίο έχει συναινέσει ο Δήμος, δεν αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να ζητήσουν τη φυσική τους έδρα και για κάποιους φιλικούς αγώνες.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.