Απευθείας στο Καρπενήσι ο Ντα Κάμπο

Αναμένεται μέχρι τις 20 Αυγούστου στην Ελλάδα ο Αργεντίνος παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου

Στις 17 Αυγούστου ορίστηκε τελικά η πρώτη επίσημη προπόνηση για τον Ολυμπιακό Βόλου, και μάλιστα στη φυσική του έδρα, το ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», ωστόσο όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι εξ αρχής όλοι οι παίκτες στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Magnesiasports», ο Ερνάν Νικολάς ντα Κάμπο έχει ήδη δρομολογήσει τις κινήσεις προκειμένου να ταξιδέψει για την Ελλάδα από την Αργεντινή, ωστόσο φαίνεται ότι θα βρίσκεται στη χώρα μας, πιθανότατα 19 ή 20 του μήνα. Αν συνυπολογίσει κανείς το ότι η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου θα βρεθεί στο Καρπενήσι από τις 18 Αυγούστου, μπορεί να συμπεράνει ότι ο ντα Κάμπο θα κατευθυνθεί απευθείας προς την πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας, προκειμένου να συναντήσει εκεί για πρώτη φορά τον προπονητή του και τους νέους του συμπαίκτες.

Η μεταγραφή του ντα Κάμπο πάντως στον Ολυμπιακό Βόλου έχει προκαλέσει αίσθηση τόσο στην Ελλάδα όσο και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με αρκετά πλούσιο βιογραφικό και με δυνατότητες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά για την ομάδα, σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιστεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.