Απίστευτα πράγματα… Αγριά και ΓΣ Αμπελώνα διεκδικούν άνοδο στη Γ’ Εθνική

Αφού ανέβηκαν τόσες ομάδες και έφτασαν τις 140 (αν δεν χάσαμε το μέτρημα) στις εθνικές κατηγορίες, τι πειράζει μία ακόμη;;; Έτσι φαίνεται ότι κύλησε η όλη κατάσταση γι’ αυτό και ανακοινώθηκε προ ολίγου από την ΕΣΚΑΘ ότι ένας εκ των Agria BC-ΓΣ Αμπελώνα θα πάρει το τρίτο εισιτήριο ανόδου για τη Γ’ Εθνική, μαζί με Γόμφους και ΓΣ Αλμυρού.

Πρόκειται για την επιβεβαίωση ενός σεναρίου που η ΕΣΚΑΘ διέψευδε επισήμως και οι ομάδες οι ίδιες εξέφραζαν άγνοια. Να όμως που έρχονται διαφορετικά τα πράγματα…

Αυτό αναφέρει η ανακοίνωση: «Μετά από συντονισμένες ενέργειες του ΔΣ της ΕΣΚΑΘ και προσωπικά του προέδρου κ. Δημητρίου Ντούγκου, η ΕΟΚ αποφάσισε να ανεβάσει και ακόμα μια ομάδα από το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ στην Γ’ Εθνική.

Η απόφαση αυτή φέρνει εξελίξεις  όχι μόνο στην Α1 ΕΣΚΑΘ αλλά και στις παρακάτω κατηγορίες καθώς θα πρέπει να καλυφθούν τα κενά που θα δημιουργηθούν σε Α2 και Β΄ ΕΣΚΑΘ.

Συγκεκριμένα  την άνοδο στην Γ΄ Εθνική θα διεκδικήσουν οι ομάδες της Αγριάς και του ΓΣ Αμπελώνα που τελείωσαν πίσω από Γ.Σ. Αλμυρού και ΓΣ Γόμφων με ρεκόρ νικών-ηττών (15-3).

Την κενή θέση που θα προκύψει στην Α1 θα πάρει η νικήτρια ομάδα του μπαράζ μεταξύ των ομάδων Ανόρθωση Βόλου και ΕΑ Λάρισας που τερμάτισαν δεύτερες στους ομίλους της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Μπαράζ θα δοθεί επίσης  και στην Β΄ΕΣΚΑΘ,  μεταξύ των Τιτάνων Αλμυρού και του Πελαργού Λάρισας για το ποια ομάδα θα πάρει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία ώστε να καλυφθεί το κενό».

Τώρα ποιος θα επιλεγεί για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, η ανακοίνωση δεν το διευκρινίζει. Αναφορά για μπαράζ δεν γίνεται, οι ομάδες δεν έχουν πάρει επισήμως θέση, τα ρόστερ ήδη ανασυντάσσονται για τη νέα χρονιά και το πιο πιθανό είναι μία από τις δύο ομάδες να δηλώσει αδυναμία ή έλλειψη θέλησης για συμμετοχή σε μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Όσο για τις τοπικές κατηγορίες και τις ομάδες που καλούνται σε μπαράζ; Άγνωστο το μέλλον και μάλιστα εν μέσω θέρους…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.