Από Δευτέρα 5 Ιουλίου οι δηλώσεις στην ΕΠΣΘ

Από την ερχόμενη Δευτέρα 5 Ιουλίου και για δύο εβδομάδες θα γίνονται οι δηλώσεις συμμετοχής ομάδων στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports».

H διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει περίπου δύο εβδομάδες, έτσι ώστε τουλάχιστον μέχρι τις 16 Ιουλίου η ΕΠΣΘ να έχει μία καθαρή σχετική εικόνα για το ποιοι σύλλογοι προτίθενται να πάρουν μέρος στα πρωταθλήματα, και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχουμε σίγουρα επιστροφή της Σκοπέλου στην αγωνιστική δράση.

Παράλληλα, η διαδικασία αναμένεται να γίνει αυτήν τη φορά με ηλεκτρονικό τρόπο, ώστε οι σύλλογοι να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Από εκεί και πέρα, η σκέψη των ανθρώπων της ΕΠΣΘ είναι να μην ζητηθεί από τους συλλόγους φέτος να καταθέσουν παράβολο συμμετοχής, μιας και την τελευταία χρονιά κατέβαλλαν το προβλεπόμενο ποσό, ωστόσο μόλις λίγες αγωνιστικές ποδοσφαιρικής δράσης καταγράφηκαν.

Από την άλλη, ευχάριστα είναι τα μηνύματα που καταφθάνουν όσον αφορά τη δραστηριοποίηση των ποδοσφαιρικών σωματείων της Ένωσης στην κατεύθυνση εγγραφής στο Αθλητικό Μητρώο της ΓΓΑ, με τη διαδικασία να συνεχίζεται. Ήδη οι περισσότεροι σύλλογοι έχουν προχωρήσει στις απαραίτητες κινήσεις και μέχρι τα τέλη Ιουλίου αναμένονται και οι σχετικές ανακοινώσεις από τη ΓΓΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.