Από το Καμερούν οι νέες μεταγραφές του Ολυμπιακού Βόλου

Επιμένει να επιλέγει παίκτες με καταγωγή από την Αφρική φέτος ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού μετά τους Ν’Κόα (που θεωρείται πλέον «παλιός» στην ομάδα), Σιαφά, Να’ά και Κιτόκο που ανακοινώθηκε σήμερα, διέρρευσαν τα ονόματα πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις και δύο ακόμη ποδοσφαιριστών που πρόκειται να ενισχύσουν την ομάδα.

Ο λόγος για τους εκ Καμερούν ορμώμενους Σιντίκι Αμπουμπακάρι και Ονάνα Εντογκά, που βρίσκονται ήδη στον Βόλο και προπονούνται με την ομάδα, οπότε το μόνο που απομένει είναι η σχετική ανακοίνωση.

Με μία μικρή αναζήτηση πάντως, το όνομα του Αμπουμπακάρι έρχεται στο παρελθόν στο προσκήνιο για την ομάδα της ΑΕΛ, η οποία φέρεται να είχε ενδιαφερθεί για τον παίκτη στις αρχές του έτους, με τη συμφωνία ωστόσο κάπου να «κολλάει» και να μην ολοκληρώνεται. O Aμπουμπακάρι έχει γεννηθεί στις 18 Μαρτίου 2000, έχει ύψος 1.77 μ. βάρος 72 κιλά και αγωνιζόταν στην Union Douala, ομάδα Α΄ εθνική της χώρας του. Μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερό/δεξί εξτρέμ και ως επιθετικός, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με τις ομάδες Κ17 και Κ19 του Καμερούν.

Aπό την άλλη, ο Σιρίλ Λικ Ονάνα Ετογκά αγωνίζεται στο κέντρο και έχει γεννηθεί στις 4 Απριλίου 2003. Ορμώμενος και αυτός από το Καμερούν, επίσης έχει υπάρξει διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του, προερχόμενος από την ομάδα της διεθνούς αθλητικής ακαδημίας του Καμερούν.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.