Από το προβάδισμα της Αγίας Άννας στην πρόκριση του Μαγνησιακού

Δραματικό φινάλε στο παιχνίδι κυπέλλου μεταξύ των δύο πρωτοπόρων της Α’ ΕΠΣΘ

Έμοιαζε εξ ορισμού ότι η αναμέτρηση ανάμεσα στον Μαγνησιακό και την Αγία Άννα θα είχε το απόλυτο ενδιαφέρον, και αυτό έγινε, με τον θεό του ποδοσφαίρου να κρίνει ότι ο νικητής θα προκύψει από ανατροπή του σκορ στο τέλος της κανονικής διάρκειας και ότι δεν θα υπάρξει ούτε παράταση ούτε πέναλτι. Αυτό έγινε, και τελικά ο Μαγνησιακός προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΘ, κάνοντας το σε βάρος του 0-1 από το 10ο λεπτό, 2-1 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Αν και ήταν μία αναμέτρηση χωρίς πολλές φάσεις, εντούτοις είχε κάποιες χαρακτηριστικές έτσι, η Αγία Άννα απείλησε στο 2’ με σουτ του Κορέτα, για να καταλήξει η μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ στο 10’ ήρθε το 0-1, όταν ο Παπαδημητρίου βρήκε τον Πετράκο, και αυτός με ατομική προσπάθεια μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε τον Ράπτη για το 0-1.

Στο 35’ πάντως λίγο έλειψε ο Μαγνησιακός να ισοφαρίσει όταν η μπάλα μετά από… κομφούζιο βρήκε στον Λούρο και κατευθύνθηκε προς την εστία του Φαγέ, για να σταματήσει την πορεία της πάνω στη γραμμή ο Ρόκας.

Στο δεύτερο μέρος και στο τέλος ήρθαν τα πάνω κάτω. Στο 63΄ ο Μαγνησιακός έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Χρηστίδης είδε την προσπάθειά του να σταματά πάνω στον Φαγέ, για να φτάσουμε στο 86’ της αναμέτρησης, όπου και τελικά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Ο Δημητριάδης ήταν αυτός που έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Βλάχος με σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή συμβολή των δοκών του Φαγέ για το 1-1, με την παράταση να είναι προ των πυλών!

Ωστόσο, όπως είπαμε, το ανώτερο ον του ποδοσφαίρου είχε διαφορετική άποψη. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βλάχος βρέθηκε στο έδαφος εντός αντίπαλης περιοχής από παρέμβαση του Φαγέ και ο διαιτητής Tασιόπουλος υπέδειξε πέναλτι. Ο Παπαδόπουλος ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον τερματοφύλακα της Αγίας Άννας, που δεν είχε χρόνο ν’ αντιδράσει στη συνέχεια, με το 2-1 να δίνει την πρόκριση στο σύνολο του Θάνου Θεοδώρου.

Mαγνησιακός (Θεοδώρου): Ράπτης, Δημητριάδης, παπαδόπουλος, Ξιώνης (46’ Σιάτρας), Γαλανόπουλος, Λάμπος, Κρανιάς (46’ Ψιάνος), Χρηστίδης, (65’ Σιώμος), Ροδίτης (46’ Βουρδάκης), Βλάχος, Λούρος (78’ Λουκάι).

Αγία Άννα (Αθανασιάδης): Φαγέ, Σουγκάρης (63’ Χατζητρακόσιας), Καλαμίδας, Χολέβας, Ρόκας, Αργύρης, Κορέτα (84’ Πολύζος) Βέργος (81’ Ζαρίφης), Παπαδημητρίου, Πετράκος 63’ Παπαδήμος, Σέττος (63’ Τσελεπής).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.