Από τον Αλμυρό στην ΑΕΚ Β’ ο 18χρονος Σπύρος Χατζηκυριάκος

Με καταγωγή από το Αργιλοχώρι

Καταγωγή από το Αργιλοχώρι Αλμυρού έχει ο 18χρονος στόπερ Σπύρος Χατζηκυριάκος που αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του την ΑΕΚ Β’. Ο παππούς του μένει μόνιμα στο Αργιλοχώρι και τον επισκέπτεται τακτικά, μαζί με τον πατέρα του Σάββα, ειδικά κατά τις εορτές του Πάσχα και των Χριστουγέννων, όπως και το καλοκαίρι.
Η ΑΕΚ Β’ ξεκίνησε να ενισχύεται ενόψει της νέας σεζόν, με τον 18χρονο στόπερ (αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και ως αριστερό μπακ), Σπύρο Χατζηκυριάκο, από τον Φωστήρα, να αναμένεται να είναι η πρώτη προσθήκη των κιτρινόμαυρων. Όπως τονίζουν στην «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» άνθρωποι του κοντινού οικογενειακού του περιβάλλοντος, ανήκε στην ΑΕΚ και παραχωρήθηκε στον Φωστήρα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε επτά συμμετοχές, καταγράφοντας μάλιστα κι ένα γκολ. Η αμεσότητα με την οποία κινήθηκαν οι άνθρωποι της Ένωσης για να τον “κλείσουν” ήταν καθοριστική, δεδομένου ότι είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να τον έχουν ψηλά στη λίστα τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.