Από τον προπονητή στους παίκτες και τη διεκδίκηση της ανόδου

Τα δεδομένα που πρέπει να οριστικοποιηθούν για τον Ολυμπιακό Βόλου

Από τη στιγμή που το όνομα του Στέλιου Αρσένου ήρθε στο προσκήνιο, όπως είχε από την πρώτη στιγμή αναφέρει το «Magnesiasports» και προτού υπάρξει οποιαδήποτε άλλη αναφορά, ήταν αναμενόμενο ν’ «ανάψει» για τα καλά η συζήτηση για τη θέση του τεχνικού που θ’ αναλάβει να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά της Α’ ΕΠΣΘ και να οδηγήσει την ομάδα στην άνοδο.

Ο έμπειρος από τη Γ’ Εθνική τεχνικός δεν εμφανίζεται αρνητικός στο ν’ αναλάβει την ομάδα, όπως δεν ήταν αρνητικός στο να βρεθεί στην τεχνική της ηγεσία, προτού τελικά το περασμένο καλοκαίρι αναλάβει ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Βέβαια, πέρα από αυτό του τεχνικού και παράλληλα ίσως με αυτό θα πρέπει να κλείσουν και άλλα διάφορα θέματα. Έτσι, δεν αποκλείεται, οι ανακοινώσεις, ή έστω οι όποιες εξελίξεις, να έρθουν στο προσκήνιο ταυτόχρονα με τον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΘ, που έχει οριστεί για τις 17 Μαΐου.

Όποιος και να είναι ο προπονητής πάντως, προηγείται η οριστικοποίηση των οικονομικών δεδομένων, το ξεκαθάρισμα με τους παίκτες που είναι αυτήν τη στιγμή στην ομάδα, έστω και αν οι οικονομικές υποχρεώσεις μέχρι 30 Απριλίου επιβαρύνουν τον Ερασιτέχνη βάσει της συμφωνίας με το επενδυτικό σχήμα, και από εκεί και πέρα μαζί με τη συμφωνία για προπονητή, ακολουθούν και τα «θέλω» του σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό. Όσες επαφές και να έχουν γίνει βέβαια μέχρι τώρα, είναι δεδομένο ότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη για να οριστικοποιηθούν κάποια πράγματα, με βάση το ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα διεκδικήσει την επιστροφή στη Γ’ Εθνική.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.