Aποχαιρετά ο Βόκολος που οδεύει στον Πανιώνιο

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, το παιχνίδι απέναντι στη Νίκη Βόλου ήταν το τελευταίο με τον Λεωνίδα Βόκολο στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου, που αποφάσισε να αποδεχθεί πρόταση του Πανιωνίου για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του!

Από την ομάδα της Νέας Σμύρνης άλλωστε είχε ξεκινήσει μεταξύ άλλων την καριέρα του σε επίπεδο Α Εθνικής ως ποδοσφαιριστής και ο ίδιος φαίνεται ότι ήθελε να επιστρέψει εκεί, ενώ υπάρχει και το κίνητρο της παρουσίας στη Super League…

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτοί είναι οι λόγοι της απόφασης για αποχώρηση του Λεωνίδα Βόκολου από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου, και ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη διοίκηση της ομάδας ή με τους παίκτες. Άλλωστε σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώην όπως όλα δείχνουν προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και τη διοίκηση, όπως και για τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο. Ο Λεωνίδας Βόκολος πάντως αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου αύριο το πρωί και να μιλήσει με τους πρώην πλέον παίκτες του.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του; Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι, ωστόσο το πιθανότερο είναι ο Ολυμπιακός Βόλου να αντιμετωπίσει τον Ιωνικό την επόμενη αγωνιστική με υπηρεσιακό προπονητή τον Ηλία Σολάκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.