Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό Βόλου ο Μπλατσέρης- «Τρώει πόλεμο η ομάδα»!

Παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους» ο παίκτης

Έχοντας ήδη τιμωρηθεί με οκτώ αγωνιστικές από την ΕΠΣΘ, για χτύπημα στον προπονητή του ΑΟ Σκιάθου, ο Γιώργος Μπλατσέρης ανακοίνωσε μέσω social media ότι αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους» και αναφέροντας ότι η ομάδα τρώει… πόλεμο!

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Φεύγω σαν φίλος με το κεφάλι ψηλά. Έκανα ό,τι μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες, προπονητές, φροντιστή και πρόεδρο για τη συνεργασία που είχαμε και τους εύχομαι καλή άνοδο που είναι μονόδρομος για αυτή την ομάδα που τρώει τόσο πόλεμο χωρίς λόγο και αιτία

ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ που με στήριξαν στα λάθη μου.

Να ξέρετε ότι ποτέ δεν έκανα κάτι επίτηδες και ό,τι έκανα το έχω μετανιώσει, αλλά στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι ντόμπρος αληθινός και ποτέ γλείφτης, να λέω τα πράγματα όπως έχουν ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ και ας υπάρχουν επιπτώσεις. Είναι τιμή μου που φόρεσα αυτή τη βαριά φανέλα και έπαιξα για αυτή την ομάδα. Καλή άνοδο να έχετε από έναν παθιασμένο και τρελό, όπως με λέγατε. Σας εύχομαι τα καλύτερα γιατί το αξίζετε».

Η ανάρτησή του:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.