Απόδοση τιμών από τον Ολυμπιακό Βόλου στον θρύλο του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Ντάνι Πόνσε άφησε λουλούδια στην πλατεία de Mayo στο Μπουένος Αιρες

Το δικό του αντίο στον παγκόσμιο θρύλο του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών την περασμένη Τετάρτη, είπε ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο παλαίμαχος Αργεντίνος ποδοσφαιριστή Ολυμπιακού Β. Ντάνι Πόνσε, βρέθηκε στην πλατεία Plaza De Mayo μπροστά από το παρεκκλήσι της Casa Rosada στο Μπουένος Αιρες, όπου έγινε η σορός του Μαραντόνα τέθηκε σε λαϊκό προσκήνυμα, για να αφήσει ένα μπουκέτο λουλούδια και να σηκώσει τη φανέλα των “ερυθρόλευκων” μπροστά στο πορτρέτο του Μαραντόνα που ζωγράφισαν οι χιλιάδες οπαδοί του, αποδίδοντας τιμές στον άνθρωπο που αποτέλεσε έμπνευση για εκατομμύρια ποδοσφαιριστές και λατρεύτηκε ίσως όσο κανένας άλλος από δισεκατομμύρια φιλάθλους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Με ανάρτησή του στο facebook ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου Ευριπίδης Τσιμπανάκος, κοινοποίηση την κίνηση αυτή του Ολυμπιακού Βόλου σε συνεργασία με τον Ντάνι Πόνσε και ανάρτησε τις σχετικές φωτογραφίες μαζί με το παρακάτω μήνυμα:

Εκεί που προσκύνησε όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης, από Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός Βόλου με εκπρόσωπό του τον παλιό ποδοσφαιριστή Ντάνι Πόνσε !! Ο οποίος άφησε και λουλούδια από την ΠΑΕ σε ένδειξη σεβασμού και αγάπης !!Ολυμπιακός Βόλου παντού..Και πάντα!!!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.