Αποφασισμένοι για το καλύτερο οι πολίστες του ΟΥΚ Βόλου 

Αιτήματα από Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό για αλλαγή έδρας

Οι συνεχόμενες διακοπές του πρωταθλήματος της A1 πόλο ανδρών τουλάχιστον δεν επηρέασαν σε πολύ μεγάλο βαθμό το σύνολο του ΟΥΚ Βόλου, οπότε οι παίκτες του Δημήτρη Μπλάνα επιστρέφουν, έχοντας προετοιμαστεί αρκετά, στην αγωνιστική δράση ήδη από αύριο Σάββατο στις 15:00, καθώς αντιμετωπίζουν τη δυνατή ομάδα του Περιστερίου.

«θα παλέψουμε για το καλύτερο και ό,τι βγει» είναι το σύνθημα που χρησιμοποιούν παίκτες και τεχνικό επιτελείο, έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα στις τελευταίες προπονήσεις και θέλοντας να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τόσο στο αυριανό παιχνίδι όσο και σ’ αυτό της Κυριακής, αφού θα αντιμετωπίσουν στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου και πάλι, την ομάδα του ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική (14:00), καθώς η αναμέτρηση είχε αναβληθεί λόγω της πρώτης διακοπής.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, οπότε ο Δημήτρης Μπλάνας υπολογίζει τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών του. Το παιχνίδι με το Περιστέρι είναι ίσως πιο δύσκολο σε σχέση με αυτό με τον ΠΑΟΚ, όμως ο στόχος παραμένει ίδιος και για τις δύο αναμετρήσεις ,δηλαδή οι καλές εμφανίσεις και η διεκδίκηση των θετικών αποτελεσμάτων.

Όσον αφορά τις αλλαγές στο πρωτάθλημα, αυτό θα διεξαχθεί πλέον μόνο σε έναν γύρο για να βγουν ημερομηνίες, ενώ ισχύει ακόμη το ότι αν μία ομάδα δεν κατέβει σε δύο αγώνες υποβιβάζεται στην Α2 κατηγορία. φυσικά τέτοιο ενδεχόμενο για την ομάδα του Βόλου δεν υπάρχει, καθώς η διοίκηση τονίζει ότι το βολιώτικο σύνολο θα συμμετέχει κανονικά σε όλες τις αναμετρήσεις.

Από την άλλη, σ’ αυτό το περίεργο όπως εξελίσσεται πρωτάθλημα, ο ΟΥΚ Βόλου έγινε αποδέκτης δύο αιτημάτων για αλλαγή έδρας σε αγώνες του. Οι Βολιώτες σύμφωνα με το πρόγραμμα καλούνται να αντιμετωπίσουν στη συνέχεια τη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό εντός έδρας. Ωστόσο τα δύο σωματεία της Αττικής απέστειλαν αίτημα στη διοίκηση του ΟΥΚ, ζητώντας οι μεταξύ τους αναμετρήσεις να μην διεξαχθούν στο Βόλο αλλά στην Αττική, μιας και οι δύο σύλλογοι έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Όλα δείχνουν πάντως ότι η διοίκηση του βολιώτικου συνόλου θα ανταποκριθεί θετικά, οπότε οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Λεκανοπέδιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.