Αποκλεισμός για τον Πύρασο από το κύπελλο

ΦΩΤΟ: SPORTRIKALA.GR
Ήττα 3-0 από τον ΠΟ Φήκης εκτός έδρας

Με τον Νίκο Σκόνδρα να κάνει τη διαφορά για τον ΠΟ Φήκης, η ομάδα του νομού Τρικάλων απέκλεισε τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας 3-0 και σημειώνοντας όλα τα τέρματα στο πρώτο μέρος του αγώνα.

Η ομάδα της Φήκης είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Σκόνδρα που σημείωσε χατ τρικ ενώ τα πράγματα για τους γηπεδούχους έγιναν πιο εύκολα όταν στο 33’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπασδάνης.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μπούτλας ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Νίκο Σκόνδρα για να κερδίσει πέναλτι η Φήκη. Ο ίδιος ο Σκόνδρας ανέλαβε την εκτέλεση και σημείωσε το 1-0.

Ο Νίκος Σκόνδρας είχε πάρει φόρα για τα καλά και μέχρι να τελειώσει το ημίχρονο με δύο ακόμη προσωπικά τέρματα (40’, 44’) με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 «καθαρίζοντας» από νωρίς την υπόθεση – πρόκριση στην επόμενη φάση. Πλέον ο Πύρασος στρέφει την προσοχή του αποκλειστικά στους αγώνες της ΕΠΣΘ.

Φήκη (Νίκος Μανούρας): Ντάσκας, Γιαννούλας (63’ Γκαντιάς), Τζέλης, Γιάννης Σκόνδρας (57’ Πολυζόπουλος), Δρόσος, Μακρής, Σαμαντάς (75’ Μπακάλης), Καλαμαράς (64΄ Απόστολος Νικλητσιώτης), Ιωάννου (75’ Δουλαλάς), Γιώργος Νικλητσιώτης, Νίκος Σκόνδρας.

Πύρασος Νέας Αγχιάλου (Δημήτρης Φραγκούλης): Τσιλίγκος, Χριστοδούλου (80’ Ματέο), Διαμαντένιας, Σταντσούρης, Θεοδωρόπουλος (60’ Παπαδογιώργος), Μπούτλας, Μπασδάνης, Τσιότρας, Φουρκιώτης (51’ Ροζέριο), Γκαραβέλας, Μπουμπούκης (80’ Καραδήμας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.